Keymaker 25 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Po przeczytaniu newsa, że Singstar sprzedał się w ilości 20 milionów sztuk na świecie postanowiłem założyć ten temat, aby poznać Wasze opinie na temat tej gry. Najbardziej interesuje mnie najlepsza odsłona serii i to, co jest lepsze: Singstar czy świeżak Lips ? Quote Link to comment
Bojan_Zaw 4 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Miałem niegdyś wszystkie części SS na PS2. Jak dla mnie mega gierka na imprezy Quote Link to comment
.... 2 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 najlepszy jest queen plus wersje z ps2 (polskie kawalki) plus duzo kasy by moc dokupic kawalki z netu (5zl za jeden, nie ma niestety polskich, ale bibliotece pod wzgledem ilosc/roznorodnosc blizej do rb niz gh) w rock bandzie na najfajniejszym kawalku na easy odpadne, a w singstarze nie tylko nie odpadne (nie da sie), ale i troche punktow nazbieram jednak w przeciwienstwie do gh czy rb jest to gra tylko dla opcji "jestem nawalony, powydzieram sie" no chyba ze jestes kobieta Quote Link to comment
triboy 959 Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Takie pytanko: na starej, niedziałającej już konsoli (60gb), mam trochę kawałków. Jest jakaś możliwość, żeby uzyskać do nich dostęp w inny sposób niż płacenie za nie po raz kolejny? Quote Link to comment
Olsen 60 Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Takie pytanko: na starej, niedziałającej już konsoli (60gb), mam trochę kawałków. Jest jakaś możliwość, żeby uzyskać do nich dostęp w inny sposób niż płacenie za nie po raz kolejny? przerabialem to. Zadzwon do polskiego odzialu sony i zglos problem, podaj dane starej i nowej konsoli. Po paru dniach powinienes byc w stanie sciagnac zakupione kawalki na nowa konsole. Przerabialem to na amerykanskim koncie. Jak bys mial wiecej pytan wal smialo Pozdrawiam Quote Link to comment
Recommended Posts