Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy warto zakupić GBA / SP?

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie, czy warto jeszcze zakupić konsole od Nintendo, która lata ma swoje, posiada wiele wspaniałych gier jak i żesze fanów. Trochę minęło od premiery, jednak czy zachwyci graczy którzy zasmakowali PSP czy Nintendo DS?

Mam nadzieję że temat przyda się inym myślącym nad zakupem.

Dzięki za pomoc i rady.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 17,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zasmakowali w psp i nds? Mając NDS raczej bezsensu kupować GBA SP, wszak NDS slot na gry z GBA posiada. Na psp jest w pierniki emulatorów ( wiem że to precedens nielegalny, niemniej emulatory są)..

Opublikowano

Zasmakowali w psp i nds?

Mając NDS raczej bezsensu kupować GBA SP, wszak NDS slot na gry z GBA posiada. Na psp jest w pierniki emulatorów ( wiem że to precedens nielegalny, niemniej emulatory są).. Stąd też wydaje mi się że posiadając któregoś z tych handlerów trochę bezsensu kupować GBA (Chyba że GBA micro - ze względu na rozmiary).

Jeżeli zaś ktoś nie posiada nic nowszego, a ciągnie go do grania na (pipi)zu, w pociągu, busie czy gdzie tam chce to jak najbardziej! Biblioteka gier na GBA jest bogata w doskonałe tytuły warte ogrania nawet dzić.. Gry z gameboya starzeją się bardzo wolno i może nie wywołują już szczękoopadu grafiką ale dalej da się w nie grać i nimi cieszyć. Cena (zwłaszcza zwykłego GBA) też jest zachęcająca.