Posted December 28, 200915 yr Czy ktoś już bawił się takim padem? http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dd-49-en-70-3hd0.html
December 28, 200915 yr a to nie ten sam co do syfa4 wyszedł? tyle ze bez overlaya z ryjem skosy fatalne, przyciski takie sobie. krzyzak niby o niebo lepszy od tego z normnalnym padzie do X ale do Duala sie to nie umywa. łatwe 360. EDIT tak to ten sam co do SF4 tylko ze na azje HORI am licencje na sprzet z logiem wiec tam TE i pady sa z neutralnymi artami niezwiazanymi z gra. ogolnie to szkoda pieniedzy a jak bardzo chcesz to na allegro mozna upolowac za niewiele ponad 100zł. elpeij dołozyc do stika chodzby zwykłego HORI FS Edited December 28, 200915 yr by kowal
December 29, 200915 yr Author a to nie ten sam co do syfa4 wyszedł? tyle ze bez overlaya z ryjem skosy fatalne, przyciski takie sobie. krzyzak niby o niebo lepszy od tego z normnalnym padzie do X ale do Duala sie to nie umywa. łatwe 360. EDIT tak to ten sam co do SF4 tylko ze na azje HORI am licencje na sprzet z logiem wiec tam TE i pady sa z neutralnymi artami niezwiazanymi z gra. ogolnie to szkoda pieniedzy a jak bardzo chcesz to na allegro mozna upolowac za niewiele ponad 100zł. elpeij dołozyc do stika chodzby zwykłego HORI FS Dzięki za odpowiedź. Chodzi o to, że właśnie mam sticka Hori Fighting stick (SCIV edition) i jakoś gra mi na nim nie idzie. Najchętniej wymieniłbym się na takiego pada
December 29, 200915 yr moge sie wymienic ale roznicy w cenie to ci raczej nie dopłace :potter: nieuzywany był pare razy w emu nesa na nim zagrałem na PC ale to ci sie wg mnie totalnie nie pyli ucz sie stary granai an stiku chocby tym crapie HORI ale zawsze to cos i jaka baza na przyszłosc
January 17, 201015 yr Nie zgodze sie z toba kowal Mam takiego padziocha i nie mam zadnych zarzutow co do niego . Od Pada zwyklego do x360 milion razy lepszy krzyzak . Co do skosow to nie wiem moze jestes przyzwyczajony do innych padow dla mnie kozak i naprawde polecam !!
January 18, 201015 yr Mnie się na tym nawet wygodniej gra niż na DS3. Dopiero jak dostałem tego pada dałem rade z Hard Challenge'ami w SF4. Jedyne co denerwuje w bezprzewodowym padzie na PS3 to to, że jest bezprzewodowy ;P Czyli jak producent podaje "Lag-free 2.4GHz wireless signal" tylko, że trzeba siedzieć metr od konsoli nawet na nowych bateriach :confused: Dodatkowo USB receiver ma tendencje do psucia się. Niestety z tego co widzę to nie ma opcji wybrania pada z kablem na PS3 (bezsens). <_<