Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Madcatz FightPad

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a to nie ten sam co do syfa4 wyszedł? tyle ze bez overlaya z ryjem

skosy fatalne, przyciski takie sobie. krzyzak niby o niebo lepszy od tego z normnalnym padzie do X ale do Duala sie to nie umywa. łatwe 360.

EDIT

tak to ten sam co do SF4 tylko ze na azje HORI am licencje na sprzet z logiem wiec tam TE i pady sa z neutralnymi artami niezwiazanymi z gra. ogolnie to szkoda pieniedzy a jak bardzo chcesz to na allegro mozna upolowac za niewiele ponad 100zł. elpeij dołozyc do stika chodzby zwykłego HORI FS

Edytowane przez kowal

Opublikowano
  • Autor

a to nie ten sam co do syfa4 wyszedł? tyle ze bez overlaya z ryjem

skosy fatalne, przyciski takie sobie. krzyzak niby o niebo lepszy od tego z normnalnym padzie do X ale do Duala sie to nie umywa. łatwe 360.

EDIT

tak to ten sam co do SF4 tylko ze na azje HORI am licencje na sprzet z logiem wiec tam TE i pady sa z neutralnymi artami niezwiazanymi z gra. ogolnie to szkoda pieniedzy a jak bardzo chcesz to na allegro mozna upolowac za niewiele ponad 100zł. elpeij dołozyc do stika chodzby zwykłego HORI FS

Dzięki za odpowiedź. Chodzi o to, że właśnie mam sticka Hori Fighting stick (SCIV edition) i jakoś gra mi na nim nie idzie. Najchętniej wymieniłbym się na takiego pada :rolleyes:

Opublikowano

moge sie wymienic ale roznicy w cenie to ci raczej nie dopłace :potter:

nieuzywany był pare razy w emu nesa na nim zagrałem na PC ale to ci sie wg mnie totalnie nie pyli ucz sie stary granai an stiku chocby tym crapie HORI ale zawsze to cos i jaka baza na przyszłosc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zgodze sie z toba kowal

Mam takiego padziocha i nie mam zadnych zarzutow co do niego . Od Pada zwyklego do x360 milion razy lepszy krzyzak .

Co do skosow to nie wiem moze jestes przyzwyczajony do innych padow dla mnie kozak i naprawde polecam !!

Opublikowano

Mnie się na tym nawet wygodniej gra niż na DS3. Dopiero jak dostałem tego pada dałem rade z Hard Challenge'ami w SF4.

Jedyne co denerwuje w bezprzewodowym padzie na PS3 to to, że jest bezprzewodowy ;P

Czyli jak producent podaje "Lag-free 2.4GHz wireless signal" tylko, że trzeba siedzieć metr od konsoli nawet na nowych bateriach :confused:

Dodatkowo USB receiver ma tendencje do psucia się.

Niestety z tego co widzę to nie ma opcji wybrania pada z kablem na PS3 (bezsens). <_<