Opublikowano 2 stycznia 201015 l Jeżeli zamierzasz spędzić romantycznego Sylwestra ze swoją dziewczyną to Wielkie Joł ma dla Ciebie niesłychanie ciekawą propozycję. Otwórz pralkę, posyp proszek, idź na kebab. Jama Zła - Poruchafszy to miłosne ballady dla pełnoletnich słuchaczy. Wiązanka romantycznych przebojów do słuchania z dziewczyną przy kominku, jak i na sylwestrowej prywatce. Poruchafszy to jedna z tych płyt, którą wystarczy włączyć i już nic nie trzeba mówić, treść mówi sama za siebie, a robota czeka. "Ta płyta to efekt naszych uniesień i wielu mile spędzonych chwil" - komentuje DJ Złoty Łańcuch "Dobrze dobrze Łańcuch, bardzo dobrze" - dodaje Wielki Betonowy **** UWAGA: Materiał przeznaczony tylko dla słuchaczy pełnoletnich. Download [pociete/otagowane]: http://rapidshare.com/files/329215092/Jama_Zla-Poruchafszy-PL-2009.rar
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Wsadzę Ci głowę do pralki miażdży, reszta średnia. Mogłoby być lepsze gdyby nie wokal z syntezatora. BTW. wielki betonowy (pipi) = tede dj złoty łańcuch = dj frodo
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Autor Wsadzę Ci głowę do pralki miażdży, reszta średnia. Mogłoby być lepsze gdyby nie wokal z syntezatora. BTW. wielki betonowy (pipi) = tede dj złoty łańcuch = dj frodo Ja tam nie wiem tylko jak on to nagrywa wszystko tak szybko, nudzi sie chlopakowi.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Mogłoby być lepsze gdyby nie wokal z syntezatora. No podbijam, według mnie syntezator niszczy cały ten mikstejp. W ogóle nie chce mi się tego słuchać :c
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Jaram sie w ch.uj. Jeszcze bardziej bym sie jaral, gdyby wyszlo "Zwalifszy". Co to jest "wokal z syntezatora"? :>
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Jaram sie w ch.uj. Jeszcze bardziej bym sie jaral, gdyby wyszlo "Zwalifszy". Co to jest "wokal z syntezatora"? :> Mam na myśli ten "buhh-o-podobny" głos, który jest w większości kawałków. Sir Mihu albo TDF na audiotunie jeszcze ujdą
Opublikowano 11 lipca 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=tOb0P0QN9hg Reszta średnia ale to mnie ... no bij dzifko !
Opublikowano 11 lipca 201113 l Najwieksze (pipi) 2009 :] Zmieniam opinie, po dwóch latach ciezkich melanzy, gdzie prawie na kazdym lecialo cos z repertuaru jamy zua - JARAM SIE. Zwal mi konia mordo, mo mo mordo ;[ Nie no, smieszne to, do wódki za(pipi),iscie wchodzi.
Opublikowano 11 lipca 201113 l Najlepszy motyw był, jak z kumplem włączyliśmy 'Słuchaj jak klekoczą jaja' krótko po 12 w Sylwka. Widok naciętych ludzi, próbujących wbić się w rytm - bezcenny.