Jump to content

Projektor do PS3!

Sobota85

Recommended Posts

Jolka wszystkim!!Mam prosbe,czy moze ktos mi podpowiedziec czy warto kupic projektor do PS3.Aktualnie mam Lcd Samsung 32 cale i rozmyslam nad kupnem projektora do ok 6tys.zl czy bedzie To zakup wart tych pieniedzy.Jakie projetkory sa dobre za ta sumke?

Z gory dzieki i pozdrawiam!!

• 3 weeks later...

Ja nie posiadam telewizora LCD, Używam do grania tylko projektora. Panasonic PTAE 900 czy jakoś tak. Mam go już około 4 lata. Obraz 720p, chodź przy filmach BluRay obraz skaluje się do 1080p i wygląda rewelacyjnie.

Gra na ok 160 calach i dobrym nagłośnieniu...no cóż Ryje Beret prawie na kazdym kroku. Dobry projektor 720p kupisz juz za 4 tyś. Nie będziesz żałował, obiecuje...:)

• 8 months later...
  • 5 weeks later...
Guest Maiden

Nie ma. Przy DLP możesz mieć efekt tęczy. Dlatego już za dwa tyg. kupuję LCD z żywotnością lampy 5000h i ogromną jasnością -> bezproblemowa gra w oświetlonym pomieszczeniu.

Do tego rozkładany ekran 80' :)

• Upvote 2
  • Downvote 1
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Witam, nie chcialem zasmiecac wiec napisze tu, mam nadzieje ze ktos odp. Obecnie mam lcd 46" Samsunga ale jako ze zrobil sie juz stary i maly chce sie przesiasc na dobrej klasy projektor docelowo tylko do grania. Przedzial cenowy to powiedzmy 10-15tys zl zaznaczam ze o projektorach nie mam duzego pojecia. Dziekuje za pomoc i przepraszam za moje pisiemnictwo w j.Polskim ale jestem Polakiem mieszkajacym od dluzszego czasu za granica.

Edited by LubięLaćPoMordzie
  • 10 months later...

Jolka wszystkim!!Mam prosbe,czy moze ktos mi podpowiedziec czy warto kupic projektor do PS3.Aktualnie mam Lcd Samsung 32 cale i rozmyslam nad kupnem projektora do ok 6tys.zl czy bedzie To zakup wart tych pieniedzy.Jakie projetkory sa dobre za ta sumke?

Z gory dzieki i pozdrawiam!!

Panie sobota 85 pierwsze trzeba zakupić ekran projekcyjny . :yes: