Opublikowano 21 stycznia 201015 l Witam! Mam mały problem. Otóż co należy zrobić żeby zaaplikować różne packi z samplam? Np. taki Vengeance Pack. Jest w formacie, którego fl studio nie czyta!!! Na filmiku z youtube'a widziałem jak koleś normlnie otwiera folder Vengeance, a w nim masa różnych vocali, loopów itd. Wie ktoś???? Z góry dziękuje
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Dodaje odpowiedź. tak . hip-hop. I to wiele:) link ale nie ma w sondzie więc wstrzymam się od głosu. nie wiem co to za packi bo FL używam tylko jako samplera, z żadnych dźwięków raczej nie korzystam, tylko niektore wtyczki
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Witam! Mam mały problem. Otóż co należy zrobić żeby zaaplikować różne packi z samplam? Np. taki Vengeance Pack. Jest w formacie, którego fl studio nie czyta!!! Na filmiku z youtube'a widziałem jak koleś normlnie otwiera folder Vengeance, a w nim masa różnych vocali, loopów itd. Wie ktoś???? Z góry dziękuje Paczki z samplami w formacie wav wrzucasz do folderu pack, ktory znajduje sie w gdzies w folderze programu. Pozniej rozwijasz odpowiednie menu w programie i wszystko smiga jak ta lala. Fl musi czytac te sample, inaczej to nie bylyby sample vengeance.