Siara 0 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Dosyć dawno temu padł mi pomarańczowy talerz w perkusji i jak wiadomo nie da się grać. Więc przerzuciłem się na RB i jakoś szło, ale chciałbym mieć w pełni funkcjonalny sprzęt i pograć sobie np. w GH:Metallica. Czy wiecie gdzie można talerz dokupić ? Może ktoś z was ma na sprzedaż ? Może znacie sposób na naprawę ? Zamieniałem talerze miejscami i pomarańczowy dalej nie działa także wina jest w talerzu, a nie w wejściach etc. Edytowane 25 Stycznia 2010 przez Siara kolejny kĄsolomaniak;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 rozkręć o ile się da i zobacz, czy czasem kabelek jakiś się nie urwał od jakiegoś czujnika ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Na eBay'u na pewno tanio znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Szybciej i taniej będzie kupić zestaw RB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi