Dabman 104 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 (edited) Witam, jakiś czas temu poświęciłem trochę czasu na pewnym zachodnim forum o tematyce konsolowej/komputerowej. Dokładnie rzecz ujmując forum ma charakter programistyczny, przesiaduje tam pełno fanów ciekawych zabawek jak i również BETATESTERÓW. Kiedyś pytałem się o Gran Turismo 2000 ( pre alpha GT3 ) no i znalazłem gości co to mają. Tutaj linki do kolekcji http://209.85.129.132/search?q=cache:B91X0GZxFhoJ:assemblergames.com/forums/showthread.php%3Ft%3D22930+gran+turismo+site:assemblergames.com&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a A co Wy posiadacie? ps. nie polecam rejestrować się na forum i pisać do ludzi o udostępnienie, zakończy się to: w dobrym przypadku zlewką w gorszym odpowiedzią FUCK OFF ( nie są to osoby siedzące na torrentach tylko TESTERZY ) w najgorszym PERMANENTNYM BANEM NA IP wiele czasu poświęciłem aby troszke stuffu developerskiego ( takiego jaki nie wyciekł ) zgarnąć. Tam jest zasada coś za coś, lecz nie rapidshare/torrent, a wysyłka jak ma się czegoś 2kopie a taki gość też ma czegoś kilka kopii, chyba że jest to wersja nagrana na CD/DVD ( debug ) to wtedy można ładnie poprosić o upload za coś innego, coś co jest taką samą wersją, nie piracimy! Tak czy inaczej jest to średnio legalne ( status LEAK ) Edited February 3, 2010 by Dabman Quote Link to comment
Recommended Posts