Jump to content

bukmacherka online

Marcin$

Recommended Posts

siema. znudziło mi się ciągłe chodzenie do profka (fortuny) i mam prośbę o polecenie jakiejś stronki z zakładami. zupełnie się nie orientuję w tym, które serwisy są ok i mają w miarę dobre kursy, a które nie. lepiej się uczyć na czyichś błędach :-) jak to jest z wypłatami ewentualnych wygranych?

interesuje mnie głównie piłka nożna, więc reszta dyscyplin nie jest ważna (może jeszcze tenis).

pzdr

Edited by Marcin$
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ja polecam BAH i Betsson. W tym drugim są chyba wyższe kursy, tylko min. wypłata to 70 zł (tak mi się wydaję).

Również polecam betsson, duży wybór, dobre kursy, wiele dodatkowych opcji + pkt lojalnościowe które wymieniasz na gotówkę( grosze, ale zawsze coś). Tak jak Master_Lukas napisał min wypłata to 80 zł , a nie 70 ... w porównaniu np do bwin to naprawdę nie wiele.

dzięki chłopaki.

mimo wszystko 7 dyszek to dla mnie sporo. szukałem czegoś w granicach 20pln i później przelać sobie więcej, jeżeli to bym szybko stracił. wszędzie są takie 'wysokie' stawki?

aha, i jeżeli chodzi o późniejsze wypłaty wygranych. to są przelewy bezpośrednio na moje konto bankowe?

pzdr

edit: opinie o b-a-h nie napawają optymizmem :-(

Edited by Marcin$

dzięki chłopaki.

mimo wszystko 7 dyszek to dla mnie sporo. szukałem czegoś w granicach 20pln i później przelać sobie więcej, jeżeli to bym szybko stracił. wszędzie są takie 'wysokie' stawki?

aha, i jeżeli chodzi o późniejsze wypłaty wygranych. to są przelewy bezpośrednio na moje konto bankowe?

pzdr

wYpłata jest od 70, wpłacić możesz ile chcesz.

Tu chodzi o wypłaty nie wpłaty :) ,

na betssonie min. co można wpłacić to 10 zł przelewem24 (czyli kasa od razu na kocie), te 80 zł tyczy się wypłat.

tak od razu na Twoje konto... z tym że czeka się 2-3 dni

Edited by Oziek

jejku, przepraszam. czytanie ze zrozumieniem się kłania.

w sumie jak czytam jakieś opinie, że ludziom nie chcą wypłacać hajsu to się zastanawiam czy bawić się w to i nie pozostać przy 'stacjonarnej' bukmacherce. zakłady live za bardzo mnie nie interesują.

muszę to przemyśleć. dobra ostatnie pytanie: kursy w takich stacjonarnych bukach jak np. fortuna są porównywalne/mniejsze od tych internetowych? są jakieś inne plusy poza tym, że nie-trzeba-się-ruszać-z-domu?

Ale każdy z większych bukmacherów internetowych wypłaca kasę. No chyba, że gimbusom co to nie mają dowodu osobistego. Nie wypłacają to jakieś egzotyczne.

I w Unibecie poprzez Przelewy24 to i 4 zł se możesz wpłacić.

Edited by Junkhead

A czy Przelewy24 nie pobierają jakiś prowizji? Co do B-A-H, to nie miałem z nimi problemów, wypłata w miarę szybko, ale przerzuciłem się na Betsson-a. Na BAH-u masz fajnie (i ładnie) zrobione statystyki (ostatnie mecze, forma w domu, na wyjeździe, bezpośrednie mecze, itd.). Chyba tylko przy pierwszej WPŁACIE czekało się jakoś dłużej, później już jest lepiej.

A ci co mieli problemy z WYPŁACANIEM może realizowali bonusy, wygrali jeden kupon i chcieli wypłacać.