Snake. 9 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) Nie wiem co się stało, nie mogę oglądać filmów na YT na pełnym ekranie. Kiedy klikam na tą ikonkę od maksymalizacji, zamiast powiększenia się ekranu w tym samym oknie, otwiera mi się obok drugie okno, niby z tym filmem, ale nie da się tam nic zrobić, ani nacisnąć play, ani zmienić adresu, co najwyżej to je wyłączyć. Coś takiego - W pierwotnym okienku film oczywiście cały czas jest puszczany, na małym ekranie. Jeszcze wczoraj wszystko działało jak należy. Ściągnałem i zainstalowałem wczoraj ace mega codeck pack, więc na logikę to musiało być spowodowane właśnie tym (ściągałem też wczoraj flashgeta, ale wątpię żeby ten program miał wpływ na coś takiego), tyle że nie mam pojęcia czym dokładnie. Odinstalowanie wszystkich tych kodeków nic nie dało. Próbowałem też ściągać jeszcze raz firefoxa i sprawdzałem jego poprzednie wersje - nic. Na IE wszystko działa dobrze, ale przecież nie będę używał tego badziewia za każdym razem, kiedy będę chciał coś obejrzeć. Pomóżcie, bo można oszaleć -_- Edytowane 19 Marca 2010 przez Snake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 przeinstaluj przegladarke, przeinstaluj flasha, wyczysc wszelkie ciateczka. nic wiecej do glowy mi nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Ok, udało się. Nie wiem właściwie co zrobiłem, coś poprzestawiałem, coś wyłączyłem i działa dobrze. A już myślałem, że bez Greaha się nie obejdzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi