Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Żółty obraz monitora.

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem jakąś gównianą przejściówke KVM na allegro, żeby pod jeden monitor podpiąć komputer i drugi komputer (w moim przypadku 1 pc i 1 x360) no i nie dosc ze sie sygnalu nie dalo przelaczac, to jeszcze na pc obraz jest żółty :| odłaczyłem od tego chinskiego (pipi), i podlaczylem PC normalnie, i dalej jest zolty :/ nawet w biosie, resetowałem biosa, przeisntalowalem stery, ruszałem wtykami, odpialem grafike i wpialem jeszcze raz i nic, czyzby sie cos spalilo na karcie graficznej przez ten shit ? jezeli tak to nie udowodnie tego sprzedawcy allegro, ze to przez jego wynalazek sie stalo?

p.s:

dodam, że osd monitora jest normalnie kolorowe i tak samo w przypadku xboxa360, normalnie kolor na monitorze jest.

i na innym kablu również probowalem i dalej zolte

Edytowane przez nuke`

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Udało mi się rozgryźć ten problem. No niestety, wejście D-SUB zostało spalone, dobrze, że miałem przejściówke z d-suba na dvi i wyjście cyfrowe na karcie, problem rozwiązało i kolor jest. Jednak do tego KVM nie podłączam więcej, zwracam towar sprzedawcy (a raczej chińszczyzne) NIE POLECAM PRZEJŚCIÓWEK KVM - dzięki temu syfowi spaliło mi wyjście na karcie graficznej..

Opublikowano

Jak możesz i masz, to daj lepiej jeszcze jpega tego chłamu, będzie dla potomnych ku przestrodze :)

Opublikowano
  • Autor

http://www.allegro.pl/item968177358.html

tu jest aukcja na której kupiłem, ale tego syfu jest pełno na allegro i podejrzewam, że wszystkie te urządzenia to ten sam producent tylko inna obudowa, made in china, jakość plastiku jak by miała się rozlecieć

tutaj zdjecie:

http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/968/17/73/968177358

aha i zaryzykowałem i podłączyłem jeszcze raz z tego wyjścia dvi, teraz się nic nie spaliło akurat, ale jakość jest tragiczna i xbox360 całkowicie nie współgra z tym przełącznikiem nie da się obrazu przełączać niestety...

jednak nie ma co oszczędzać na takich produktach niestety