Opublikowano 24 kwietnia 201015 l Tak myślę o sprzedaży moich dwóch kont na XBL z DLC do RB, jako, że nie mam już Rock Banda (wystarczy, z tego co wiem zrecoverować konto na innej konsoli i być podpiętym do Live oraz zalogowanym na dane konto, żeby DLC było aktywne, tak ? Konto #1 33,6k GS Pojedyncze piosenki: - 666 - Anvil - Snow ((Hey Oh)) - RHCP - They're Red Hot - RHCP - Smooth Criminal - Alien Ant Farm - Clouds Over California - Devil Driver - Waking the Demon - Bullet For My Valentine - Sleepwalker - Megadeth - Blinded By Fear - At The Gates - Losing My Religion - REM - Number of the Beast (cover) - As Made As Famous Iron Maiden - Supernatural Superserious - REM (GH:WT) - Silver - Nirvana (GH:WT) - Human - The Killers (GH:WT) - Rock and Roll Band - Boston (GH:WT) - The Shock of the Lightning - Oasis (GH:WT) - Metallica "Death Magnetic" Full Album (GH:WT) - BYOB - System Of A Down - Albumy: - Moving Pictures - Rush - Track Packi: - Mayhem Tour 2009 Pack - Yngwie Malmsteen Pack 01 - All That Remains Pack 01 - Metallica Pack 01 - Rock Band Song Export Key Gry XBL/Picture Packi/Theme'y etc... - GTA IV: The Lost and Damned (GTA IV add-on) - Fallout 3 Picture Pack - Dash of Destruction (XBLA - gra) - Dead Space Theme - Dead Space Picture Pack - Gold-plated Hammerburst (GoW2 - broń) - Gears of War 2 - Last Day (Premium Theme) - Soul Calibur (XBLA - gra) - BF:BC Gamer Picture - BF:BC Squad Theme - Ninja Gaiden II: Hayabusa Clan Gamer Pics - Ninja Gaiden II Launch Gamer Pics - Variety Map Pack (Map Pack - CoD4) - Rez HD (XBLA - gra) - Burnout Paradise Manufacturer Gamerpics - Undertow (XBLA - gra) - Bomberman LIVE! (XBLA - gra) - CoD4: Modern Warfare - Picture Pack - Halo 3 - Picture Pack - Aegis Wing (XBLA - gra) + masę innych darmowych DLC Konto #2 Pojedyncze pisoenki: - Run To The Hills - Iron Maiden - Power Slave - Iron Maiden - The Trooper - Iron Maiden - Hallowed By Thy Name - Iron Maiden - Aces High - Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight - Iron Maiden - Fear of the Dark - Iron Maiden Track Packi: - Nirvana Pack 01 Albumy: - Peace Sells... but Who's Buying? - Megadeth - Screaming for Vengeance - Judas Priest Teraz pytanie ile mógłbym kasy dostać za każde konto z osobna ?
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Autor Brakuje Ci kasy na nową gitarę? Dam 10 zł. Fistach, spoko, nikt ci nie kazde kupowac, zaoszczędzisz dyszkę na nowy elo dresik z szejść dźewienć, jeszcze starczy ci na zajefajne, enbiej gatki, stary mowie ci ,zapodaj sie w nie, bedzie fajnie - wtedy to juz na dzielni mozesz sie wozic, zaden cwel ci nie podskoczy.
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Dlaczego macie bekę z Marcina i jego gry na gitarze ? Powinienem coś na YT obczaić ?
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Ty zazdrościsz, bo nie umiesz Foo zagrać. JA NAPIE.RDALAM W RÓWNO W OPUR!