77rpm 32 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam wszystkich Panów. Mam taki pytanko... kto bawi się tym sprzętem i jak to się sprawuje ? Jestem aktualnie na etapie wyboru konsoli ( jeszcze miesiąc i dadzą mi nową umowę w robocie = gwarantowany zakup sprzętu ). Przez pewien czas byłem za xboxem, lecz coraz bardziej nacinam się na róźne sprzęty i rzeczy od Panów z M. i coraz mniej chce mi się ją mieć. Co prawda x ma wygodniejsze i ładniejsze pady, ale z każdym dniem jestem bliżej Soniaka. Albo ps slim albo x slim... no i rozpatruję każde za i przeciw. Znalazłem na stronie sklepu ppe taki oto sprzęcik : http://www.sklep.psxextreme.pl/product_info.php?products_id=4151 i bardzo zastanawia mnie czy naprawdę fajnie się gra i jak to się sprawuje. Jeżeli jest ktoś kto posiada - proszę o opinię. Dziękuję na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Niezbyt wygodny, chyba że siedzisz wyprostowany przy stole/biurku ale to uwłacza konsoli bo dla niej już dawno został wymyślony fotel Trzeba się napocić przy konfiguracji bo to nadal tylko emulacja analoga. Do tego przeważnie na każdy tytuł trzeba inaczej ustawić fraga by działał tak jak chcemy. Jak się nauczysz grać na padzie, co wbrew obiegowym opiniom takie trudne nie jest (juz 2\paru kumpli z pc na konsole z sukcesem nawróciłem hehe), to zapomnisz o Frag FX.. Wierz mi Ps. No i cena nieadekwatna wg mnie tego co on oferuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 W "srodowisku" na osoby, ktore w FPS nie daja rady na padzie i musza sobie kupic takie urzadzenia mowimy : "Casual unskilled lazy noob" Cytuj Odnośnik do komentarza
77rpm 32 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 No i prosta odpowiedź - nie warto Dzięki chłopy, a za pomoc mam dla Was cukiereczki : Nie miałem przyjemności bawić się za długo nowymi konsolami ( tylko nes, snes i psx był w domu ), w tesco i empiku zawsze oblegają je 12 latki - dlatego pytam co i jak. Skoro sam pad w zupełności wystarcza i daje radę - tak być musi. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ghotti 1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A jak ogólnie jest z obsługą gier? Obsługuje ona większość FPS? np. k2, bc2, mag ? czy tylko kilka wybranych tytułów? fx v2 oraz FragNStein - różnią się tylko specyfikacja? czy również ilością obsługiwanych gier? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Obsługuje wszystkie gry, nawet wyścigi hehe, bo to tylko emulacja gałek analogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) miałem, grałem z 2 godziny i sprzedałem, i o dziwo zarobiłem na transakcji ale ogólnie odradzam, takie granie jest cholernie niewygodne, czuję się jakbym przy kompie siedział, a przecież o to chodzi w konsolach, że bierzesz pada do ręki i się relaksujesz na fotelu Edytowane 31 Lipca 2011 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 a było chociaż precyzyjne? dało się odczuć że masz przewagę nad innymi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ja pograłem na tym fragu w singla, a jeśli chodzi o precyzję to kiepsko to było u mnie, pewnie to wina złego podłoża po którym szorowałem myszką lub kiepskiego skonfigurowania kontrolera, ale na padzie o wiele lepiej mi szło, nawet pomimo, że to było z miesiąc po przerzuceniu się z pc na konsole, więc grając na fragu powinienem być obeznany ze sterowaniem myszką, lecz w rzeczywistości okazało się, że mi przeszkadzał ten cały FRAG Fx Cytuj Odnośnik do komentarza
futro111 1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Z tym fragiem to jest chyba tak jak z kierowcami ciężarówek, jak zaczyna się temat o spuszczaniu paliwa/fragowaniu w cod i innych fps nikt nic nie wie, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ale trupa odkopałeś kolego... Przedni prostu sprzed roku hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
oho 1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja dalej mam tego fraga Swoją drogą niezła krowa. Przeszedłem dwie szczelanki na tym i znalazłem lepsze zastosowanie przy pc. Nie da się bezpośrednio po skosach robić. Tylko poziom i pion. Po konfiguracji, oczywiście da się to zminimalizować, ale i tak jest widoczny taki efekt jak po schodkach. Ot, cała magia emulacji hehe. Szybko zjada bakterie, mieści chyba tylko jedną.. Drugiej wiosenki i tak nie dożyła Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi