terkisz 5 Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 (edited) witam serdecznie noszę sięz zamiarem kupna jakiegoś panelu lcd i kręcąc się dzisiaj po saturnie zwróciłem uwagę (głównie za sprawą ceny na soniaka bravie kdl 32 ex 402 aep w cenie ok 1900zł (dla mnie zaporowa cena to 2000 i nic większego niż 32 oraz jeżeli marka to sony - mam monitor lcd 19' i jest niezniszczalny:) telewizor będzie służył (w kolejności częstotliwości 1. divX , dvd 2. xbox 360 3. MiniMini - a generalnie cyfra + bez hd czy jest to dobry pomysł? ciekawą opcją (chyba) jest wbudowany odtwarzacz divx - chociaż nie mam zielonego pojęcia jak wygląda kwestia np aktualizacji oprogramowania (jeżeli tak jest dostępna) będe MEGA wdzięczny za opinie i sugestie w tym temacie ps przeczytałem że ekran jest 50hz - czy to go dyskwalifikuje? czy ew lepiej poszukać czegoś 100hz (w podobnej cenie) Edited August 1, 2010 by terkisz Quote Link to comment
Guest Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Doloz 2 stowy do 32ex500. Quote Link to comment
terkisz 5 Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 hmmm - kacze pióro - różnica w cenie niewielka a paramtery znacznie lepsze dzienks Quote Link to comment
Recommended Posts