Skocz do zawartości

PES 2008 - problem z grą online

Featured Replies

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj firma multiplay ktora dostarcza mi internet na osiedle skonfigurowala mi router abym mogl korzystac z neta na laptopach przez wifi, a takze abym mogl podlaczyc do ktoregos z 4 pozostalych kanalow kabelek laczacy router z konsola.

Po odpaleniu Pro Evo konsola laczy sie z routerem przy polaczeniu DNS, natomiast po probie zarejestrowania sie lub tez wejscia na lobby wyskakuje komunikat "Connection Lost"

Gdzie jest problem? Dlaczego router nie wysyla sygnalu w swiat?

Co mam zrobic ?

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 656
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Masz dostęp do playstation network? Masz dostęp do ps store ? Jeżeli na te pytania odpowiedziałeś "tak" to w takim wypadku nie działa już online w pesie 2008. Sprawdź czy w innych grach ci działa internet.

Opublikowano
  • Autor

Masz dostęp do playstation network? Masz dostęp do ps store ? Jeżeli na te pytania odpowiedziałeś "tak" to w takim wypadku nie działa już online w pesie 2008. Sprawdź czy w innych grach ci działa internet.

Ps Network w jakim sensie?

PS Store - nie wiem o czym mowisz. Jesli bedziesz mial chwile to odezwij sie na gadu. Moj numer: 464802

Pozdrawiam

Bartek

Opublikowano

Ostatnio włączyłem PES 2008 (pc) i online nie działało, chyba już nie jest dostepne...

Opublikowano
  • Autor

mam PS2. Kurde... czyli nie ma teraz PRO EVO na PS2 zeby pograc online, ale lipa...

Dzięki za info dot. tego ze sprawdzałeś i Online nie działa. Przynajmniej bardziej wierze w to, że mój net jest normalny, i router tez.

Opublikowano

Na PS2 pro evo 2008 to zupełnie inna gra niż na PS3, X360 i PC. Wersja na ps2 miała wyłączony online w momencie kiedy wyszedł pes 2009 ( w którym już nie ma trybu online ). Sam się wtedy bardzo zawiodłem, szkoda bo to jeden z najlepszych pesów jakie były.

Edytowane przez zajman

Opublikowano

a przestań, pes 2008 był do doopy, fuuuu

Opublikowano

Wersja na ps2? Najpopularniejszy w Polsce i zagranicą, turnieje największe, ludzi grało w to najwięcej. Wersja na ps3 była bidna.

Opublikowano

Wersja na ps2? Najpopularniejszy w Polsce i zagranicą, turnieje największe, ludzi grało w to najwięcej. Wersja na ps3 była bidna.

a ok, grałem w wersje pc,ps3

Opublikowano
  • Autor

Ja w sumie tego nie rozumiem, jak mozna zrezygnowac z online w momencie gdy to bylo takie popularne (mowie o PES 2008) Pamietam ile sie to ogralem z angolami i hiszpanami - wspomnienia... Sa jakies turnieje organizowane w polsce na PES ? Mnie w sumie interesowalby krakow, ale zadnych wiesci na ten temat nie slyszalem. Chyba mania na PES w polsce troszeczke siadla.