Black Dice 1 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Emanko. Czy istnieje taka opcja jak w temacie? Bo wiem że można podłączyć wieże do PC oddzielnie (nie wiem jak z x360). Ale do monitora/Tv mam podłączoną konsolkę (kablem Hdmi) i równocześnie PC na (kanał DVI). A głośniki w monitorze/Tv są jakie są ... wiec chciałbym podłączyć do niego mini wieże. Zależy mi po prostu na dźwięku w grach (konsolka) i muzyce (z Pc). Jeśli istnieje tak opcja to jakim kablem można tak owe zrealizować? Czy jednak trzeba wszystko oddzielnie podpinać? Jak coś podaje sprzęt... Monitor z funkcją Tv: Samsung SyncMaster T240HD. Wieża: Thompson model Cs600. ( posiada tryb 'Aux' ) z góry dzięki za każdą pomoc. Pozdrawiam! PS. jak coś pytałem Wujka Google ale tam jest tyle problemów 'audio' że po prostu ciężko ogarnąć... <_< Quote
koniol21 9 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Jeśli monitor ma wyjście liniowe/słuchawkowe to bez problemu - kabel mini-jack/2 chinche i tyle, musi grac i buczeć. 1 Quote
Black Dice 1 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Dziś skocze do sklepu po kabel. Dzięki bardzo za pomoc. mam nadzieje że bd chodzić Quote
CoATI 1051 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 nie lepiej podlaczyc konsole pod wierze? Quote
Guest Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 nie lepiej podlaczyc konsole pod wierze? Nie wiem ile wiary do tego potrzeba ale zapewne sporo. Myślę że choćby ten kolo zjadł tysiąc kotletów, i choćby wynajął tysiąc atletów, to i tak pod wieRZe kĄsoli nie podłączy Quote
Black Dice 1 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Podkreślam że zależy mi na dźwieku w grach(konsolka) i MUZYKA (z Pc) ale kaniol21 wyjaśnił i dzięki bardzo wszystko gra i buczy ! Quote
Recommended Posts