CSNier 1 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Poniewąz ciągnie mnie do nieformalnego spotkania na LANie kieruje ogłoszenie do ludzi z Krakowa. Nocka w klubie min. 5 osób (chyba 10 PLN za noc). Musimy przytargac własne konsole i pady. Co do podłączenia monitorów - sprawdze. Informacje ogólne gdzie, przesle komunikatorem po zbadaniu terenu no i oczywiście znależieniu się pieciu chętnych. CSNier. Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Niewiem czy to jakieś fatum, odkąd się przeniosłem do Wrocławia, wszystkie imprezy związane z grami się przenoszą. Ja bardzo chętnie jeżeli bilet do krakowa nie wyniesie mnie ponad 120 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) czas trwania Imprezy od 22 do 5 nad ranem (nie znam grafiku ale ewentualne terminy będe sondował po zebraniu chetnych). P.S. Podkreslam, spotkanie czysto towarzyskie. Edytowane 3 Października 2010 przez CSNier Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 termin? Cytuj Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Najpierw minimum, 5-ciu chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi