Fru 4 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Witam mam następujący problem: moja konsolka zaliczyła YLOD'a po czym przeszła 2 nie udane naprawy i ostatecznie uruchamia się na 10 min po czym wyłącza się z przegrzania. Kupiłem nową slimkę i potrzebuje deaktywować konto PSN na starej konsoli żeby aktywować je na nowej (reszta slotów jest już nie dostępna), problem tkwi w tym że na uszkodzonej konsoli deaktywacji nie mogę zrobić bo potrzebny jest do tego update firmwaru a nie jest to wykonalne z powodu automatycznego wyłączenia konsoli po nagrzaniu i updat'e dochodzi jedynie do 50% . Rozumiem że samo usunięcie konta nie równa się deaktywacji ? ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobic ? Quote Link to comment
CoATI 1046 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 zadzwonic do obsługi klienta lub lepiej naprawić konsole na przyszłosc lepiej zadawaj takie pytania w odpowiednim temacie... Quote Link to comment
Guest Kyo Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) Ściągnij WF na Pendrive'a za pomocą PC - powinno przyśpieszyć cały proces. http://pl.playstatio...%28wer-3-50%29/ E: Tak mnie naszło - weź pootwieraj okna, albo w ogóle postaw konsolę przy oknie - może dłużej wytrzyma - wiadomo - zimno jest Przypomniały mi się czasy z PSX'em :potter: Edited October 6, 2010 by Kyo Quote Link to comment
Recommended Posts