RIVEL88PL 2 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Posiadam lapka Fujitsu siemens V5505. I chce go wyczyscic, ale nie mam plyty z windowsem do tego. Podobno jest wgrane na dysku ale jak to zrobic ? help Quote Link to comment
Guest Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Jak chcesz czyścić laptopa za pomocą płyty? Te szpary między klawiaturą będziesz przeczyszczał? Ja proponuję sprężone powietrze i ściereczkę. Co jest wgrane na dysku? Jak co zrobić? jENzyk polska trudna bardzo. PS. Wiem doskonale o co chodzi, w(pipi)ia mnie język w jakim to chciał wyrazić. Quote Link to comment
maciekww28 848 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) pewnikiem chodzi o przywracanie całego systemu - wywala wszystko i wgrywa windowsa (z płyty) od nowa Edited October 7, 2010 by maciekww28 Quote Link to comment
Guest Mr. Blue Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Masz partycję Recovery? Jeżeli tak, to ustaw w BIOSie bootowanie z tej partycji > restart > format > instalacja systemu. Quote Link to comment
Recommended Posts