Posted October 11, 201014 yr Witam, moja prośba jest głównie do dinozaurów sceny. Udało mi się dorwać mały zestaw gracza HALO NTSC;] xbox + 4 pady S, ale nie mam Halo Combat Evolved w NTSC. Może ma ktoś płytkę z grą, "kopię zapasową" na dysku, nieważne. Wezmę w każdej formie, miło byłoby jakby była to wersja pełna z kampanią włącznie, ale jak będzie wycięte do samego multiplayera to też bedzie spoko. Aha, najlepiej żeby byłoby to bez żadnych upgrade'ów i modów. Jeśli ktoś może mi to udostępnić w jakiejkolwiek formie (odsprzedaż, p2p) to byłbym wdzięczny. pozdro EDIT Sprawa rozwiązana Halo oraz wiele innych fajnych tytułów na tej stronce NIE PODAJEMY LINKOW DO TORRENTOWYCH STRONEK, pierwsze i ostatnie ostrzezenie. Edited October 11, 201014 yr by Raptor
October 11, 201014 yr nie wpisuj "halo combat evolved xbox torrent" w google i nie klikaj w 3 wynik od gory
October 11, 201014 yr Author Dzięki za odzew. Dracon już załatwił sprawę na PW. Uzny - szukałem wcześniej na googlach, ale albo były to bezseedowe torrenty, albo strony wymagające płatnej subskrypcji, no thanks. Maiden - dzięki Julek;*, jak w końcu znowu zawieje nas do Wawy, to trzeba coś ogarnąć jak to mówi Stefan. Nie chodzi tu oczywiście o Lan;] W sumie to podam wam stronkę zalecaną przez dracona, gdzie są bezpośrednie download. Konkrety w pierwszym poście.
October 11, 201014 yr molo, nie zrobil jak napisalem to bys znalaz dobrego torenta, wiem bo go nie sciagalem niedawno i mi nie szlo maxem
October 12, 201014 yr Author molo bedziecie cisnąć lany h1 w mieszkaniu :o? no własnie taki mam zamiar, chociaż od czasu do czasu, sorry Szymon, zapomniałem, jak ktoś chce to na priw. pa
August 17, 201113 yr Siema chłopaki. Kopę lat. Oczywiście ja mam wciąż HALO NTSC :ph34r: i coraz częściej marzę o konkretnym lanie, tym bardziej, że już wiadomo, że multi z anniversary, to tylko pakiet map do Reach'a.
August 17, 201113 yr @Oskarios w takim razie zabieraj Xboxa i szykuj się. http://www.psxextreme.info/topic/96666-h3-4v4-konwent-ma-baka2k11/unread/ pzdr
August 17, 201113 yr Oskar przyjedzie na turniej . Osz w mordę ale oldshool będzie. Bierz Qbe, ja Maćka załatwię zagramy Ck) w Halo: CE!
August 17, 201113 yr Kuby raczej nie ściągnę, bo niedługo będzie ojcem :ph34r: ale ja zrobię wszystko, aby się zjawić! (żona wie, że za HALO:CE oddałbym wszystko) Pogadam z Gdynią, może się odpalą. Edited August 17, 201113 yr by <Oskarious>
August 18, 201113 yr Ja mam moje kochane HALO NTSC w pudeleczku itp., bez rysek... niestety do XO nie wrzuce, a stary X spalil sie zywym ogniem noca dawno temu . Coz, musze poczekac na HALO:A