Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poszukiwanie Halo NTSC, pomóżcie...

Featured Replies

Opublikowano

Witam,

moja prośba jest głównie do dinozaurów sceny.

Udało mi się dorwać mały zestaw gracza HALO NTSC;] xbox + 4 pady S, ale nie mam Halo Combat Evolved w NTSC. Może ma ktoś płytkę z grą, "kopię zapasową" na dysku, nieważne.

Wezmę w każdej formie, miło byłoby jakby była to wersja pełna z kampanią włącznie, ale jak będzie wycięte do samego multiplayera to też bedzie spoko. Aha, najlepiej żeby byłoby to bez żadnych upgrade'ów i modów.

Jeśli ktoś może mi to udostępnić w jakiejkolwiek formie (odsprzedaż, p2p) to byłbym wdzięczny.

pozdro

EDIT Sprawa rozwiązana Halo oraz wiele innych fajnych tytułów na tej stronce NIE PODAJEMY LINKOW DO TORRENTOWYCH STRONEK, pierwsze i ostatnie ostrzezenie.

Edytowane przez Raptor

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

nie wpisuj "halo combat evolved xbox torrent" w google i nie klikaj w 3 wynik od gory

Opublikowano

Mam oryginał. Jak umiesz se przegrać to przy najbliższej okazji w Wawa welcome ;)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odzew. Dracon już załatwił sprawę na PW.

Uzny - szukałem wcześniej na googlach, ale albo były to bezseedowe torrenty, albo strony wymagające płatnej subskrypcji, no thanks.

Maiden - dzięki Julek;*, jak w końcu znowu zawieje nas do Wawy, to trzeba coś ogarnąć jak to mówi Stefan. Nie chodzi tu oczywiście o Lan;]

W sumie to podam wam stronkę zalecaną przez dracona, gdzie są bezpośrednie download. Konkrety w pierwszym poście.

Opublikowano

molo bedziecie cisnąć lany h1 w mieszkaniu :O?

Opublikowano

molo, nie zrobil jak napisalem to bys znalaz dobrego torenta, wiem bo go nie sciagalem niedawno i mi nie szlo maxem

Opublikowano
  • Autor

molo bedziecie cisnąć lany h1 w mieszkaniu :o?

no własnie taki mam zamiar, chociaż od czasu do czasu, sorry Szymon, zapomniałem, jak ktoś chce to na priw. pa

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema chłopaki. Kopę lat. Oczywiście ja mam wciąż HALO NTSC :ph34r: i coraz częściej marzę o konkretnym lanie, tym bardziej, że już wiadomo, że multi z anniversary, to tylko pakiet map do Reach'a. :cray:

Opublikowano

Oskar przyjedzie na turniej :woot:. Osz w mordę ale oldshool będzie. Bierz Qbe, ja Maćka załatwię zagramy Ck) w Halo: CE!

Opublikowano

Kuby raczej nie ściągnę, bo niedługo będzie ojcem :ph34r: ale ja zrobię wszystko, aby się zjawić! (żona wie, że za HALO:CE oddałbym wszystko) Pogadam z Gdynią, może się odpalą.

Edytowane przez <Oskarious>

Opublikowano

Ja mam moje kochane HALO NTSC w pudeleczku itp., bez rysek... niestety do XO nie wrzuce, a stary X spalil sie zywym ogniem noca dawno temu :(.

Coz, musze poczekac na HALO:A :(