Opublikowano 15 października 201014 l MLG dzisiaj zaczyna się przedostatnie MLG w Halo 3 i pierwszy turniej Combine w Halo Reach. Str8 Rippin i Carbon po raz pierwszy może nie dostać się do Championship jeśli słabo zagrają w tym turnieju, przypominam że do finału krajowego MLG który będzie chyba w grudniu wchodzi tylko top 8. Bracket Show macie tutaj przewidywania na temat tego turnieju prowadzone przez Pucketa, Shibbiego i Dmaq'a. Osobiście kibicuje Final Boss ale oddaje głos na Instinct bo wydaje mi się, że Roy w tym turnieju zniszczy. Edytowane 15 października 201014 l przez Flaha
Opublikowano 16 października 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=OKeNMWEtyX4 Reip jak skurwysyn, posluchajcie jaką zwałe maja po tym meczu
Opublikowano 18 października 201014 l Instinct, bo maja d best teamwork i dobry 'mix' graczy. sie cos chyba nie udalo bobku z tym 'mixem' ;]
Opublikowano 18 października 201014 l No musze powiedziec, ze sie zdziwilem. Wczoraj dali ciala po calosci, przegrali z DH O_o, w sobote grali duzo duzo lepiej. Co nie zmienia faktu, ze FB dalo rade i bardzo sie z tego ciesze .
Opublikowano 22 października 201014 l a ja sie pytam co z POWER ? oni chyba pojechali na Reacha jak mi sie wydaje, ale nie kuta nie moge ich znlezc ;/ , LLL widzialem ale PwR niet hmm ?
Opublikowano 28 października 201014 l A są gdzieś stream tych gier, czy tylko pozostaję YT żeby to obejrzeć? Chyba ,że leci na eurosporcie bo coś słyszałem ,że tam też e-gaming jest