Skocz do zawartości

MLG Washington D.C. 15-17.10.2010

Kto wygra MLG D.C.? 17 użytkowników zagłosowało

1. 1. No kto ?:P

• Instinct
    • Final Boss
    • Status Quo
    • Triggers Down
    • Believe the Hype
      0
    • Dynasty
      0
    • Str8 Rippin
    • Carbon
      0
    • Warriors
      0
    • Purgatory
      0
    • Heaven and Earth
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
MLG dzisiaj zaczyna się przedostatnie MLG w Halo 3 i pierwszy turniej Combine w Halo Reach. Str8 Rippin i Carbon po raz pierwszy może nie dostać się do Championship jeśli słabo zagrają w tym turnieju, przypominam że do finału krajowego MLG który będzie chyba w grudniu wchodzi tylko top 8. Bracket Show macie tutaj przewidywania na temat tego turnieju prowadzone przez Pucketa, Shibbiego i Dmaq'a. Osobiście kibicuje Final Boss ale oddaje głos na Instinct bo wydaje mi się, że Roy w tym turnieju zniszczy.

Edytowane przez Flaha

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 8,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Status Quo.

Edytowane przez B0CZEK

Opublikowano

Instinct, bo maja d best teamwork i dobry 'mix' graczy.

Opublikowano

Instinct, bo maja d best teamwork i dobry 'mix' graczy.

sie cos chyba nie udalo bobku z tym 'mixem' ;]

Opublikowano

No musze powiedziec, ze sie zdziwilem. Wczoraj dali ciala po calosci, przegrali z DH O_o, w sobote grali duzo duzo lepiej. Co nie zmienia faktu, ze FB dalo rade i bardzo sie z tego ciesze ;) .

Opublikowano

a ja sie pytam co z POWER ? oni chyba pojechali na Reacha jak mi sie wydaje, ale nie kuta nie moge ich znlezc ;/ , LLL widzialem ale PwR niet hmm ?

Opublikowano

Power nie bylo bo do niedawna nie mieli 4 w teamie.

Opublikowano

A są gdzieś stream tych gier, czy tylko pozostaję YT żeby to obejrzeć? Chyba ,że leci na eurosporcie bo coś słyszałem ,że tam też e-gaming jest

Opublikowano
  • Autor

www.mlg.tv tam szukaj w menu po lewej rebroadcast