Strike's fan 0 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Cześć. To mój pierwszy post tutaj, więc nie orientuję się tu za bardzo, a za błędy od razu przepraszam. No więc tak, temat jest o Bust A Groove, grze tanecznej, tak myślałam, żeby założyć ten temat. Chciałabym poznać Wasze opinie o tym. A tak poza tym, to ma ktoś może do sprzedania/oddania Bust A Groove 1? Byłabym wdzięczna. Edited October 22, 2010 by Strike's fan Quote Link to comment
Avadon 0 Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Od dawna szukam tej gry na allegro i niestety do tej pory nikt nie wystawił interesującej mnie kopii (przede wszystkim brak rys). Pamiętam jak grałem w demko, zamieszczone w Oficjalnym Playstation Magazynie - od razu zakochałem się w tej produkcji. Miałem okazję niedawno zagrać i z dzisiejszego punktu widzenia stwierdzam, że poziom trudności tj. tolerancja na błąd w timingu jest druzgocąca. Poza tym, gra jest bardzo przyjemna, a przede wszystkim oryginalna. Quote Link to comment
Recommended Posts