October 20, 201014 yr Author się szykuje ciekawsza impreza która oficjalnie rozkminiam. 4v4, żadnych (pipi)astych AA (poza sprintem), aktualnie szukam lokacji, próbuję znaleźć dobry termin i ogarnąć jakieś konkretne nagrody. jak wszystko wypali to będzie impreza cykliczna, co kilka miechów mająca na celu popularyzowanie blasterków w tym kraju pełnym ludzi ze szczotami w (pipi)e.
October 20, 201014 yr Author poza tym chciałbym prosić naszych rodzimych graczy mających jakieś swoje klipy z H:Random w HD o kontakt aby mogła powstać zajawka eventu. pzdr.
October 20, 201014 yr Najlepiej opierać się na zasadach MLG, wszyscy to grają, wszyscy znają i są to najlepsze tryby 4v4 do turniejów.
October 20, 201014 yr Author zasady będą MLG z tą różnicą że zostawię sprint. co do map to jeszcze nie myślałem nad tym, ale całkiem prawdopodobne że zrobię jakąś swoją Edited October 20, 201014 yr by waveform
October 20, 201014 yr zasady będą MLG z tą różnicą że zostawię sprint. co do map to jeszcze nie myślałem nad tym, ale całkiem prawdopodobne że zrobię jakąś swoją Tylko spirt wprowadza trochę za dużo randomu do gry przez zbyt łatwe uciekanie z pojedynków, MLG i tak jest ustawione na 120 % predkosci więc jest dynamicznie. Ja bym jeszcze sie z tym sprintem zastanowił, jak grać to najlepiej w to co wszyscy grają zwłaszcza, że te zasady są rozpowszechnione juz teraz a niedlugo wchodzi playlista MLG do Halo: Reach.
October 20, 201014 yr Wave ja mam fajne jakies tam filmiki pozostawiane wiec moge wrzucic ci je w file share
October 20, 201014 yr Author r2d3, ale one muszą być już wyrenderowane, chyba że zrobicie ściepę na forum (800zł) na Black Magic Intensity dla mnie ;]
October 20, 201014 yr r2d3, ale one muszą być już wyrenderowane, chyba że zrobicie ściepę na forum (800zł) na Black Magic Intensity dla mnie ;] Ja na poczatku listopada robie zamowienie na hauppauge hd pvr, wiec jezeli ten turniej nie bedzie wczesniej jak 10-15 listopada, to sie jakis material zrobi. Edited October 20, 201014 yr by Kerlo
October 21, 201014 yr Author w takim razie liczę na Ciebie Kerlo. co do map, to szykuje lekko zmienioną wersję Narrows. pzdr. Edited October 21, 201014 yr by waveform