waveform 5 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 more info soon. Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 WuTeeF :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 się szykuje ciekawsza impreza która oficjalnie rozkminiam. 4v4, żadnych (pipi)astych AA (poza sprintem), aktualnie szukam lokacji, próbuję znaleźć dobry termin i ogarnąć jakieś konkretne nagrody. jak wszystko wypali to będzie impreza cykliczna, co kilka miechów mająca na celu popularyzowanie blasterków w tym kraju pełnym ludzi ze szczotami w (pipi)e. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 poza tym chciałbym prosić naszych rodzimych graczy mających jakieś swoje klipy z H:Random w HD o kontakt aby mogła powstać zajawka eventu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Najlepiej opierać się na zasadach MLG, wszyscy to grają, wszyscy znają i są to najlepsze tryby 4v4 do turniejów. Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) zasady będą MLG z tą różnicą że zostawię sprint. co do map to jeszcze nie myślałem nad tym, ale całkiem prawdopodobne że zrobię jakąś swoją Edytowane 20 Października 2010 przez waveform Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 zasady będą MLG z tą różnicą że zostawię sprint. co do map to jeszcze nie myślałem nad tym, ale całkiem prawdopodobne że zrobię jakąś swoją Tylko spirt wprowadza trochę za dużo randomu do gry przez zbyt łatwe uciekanie z pojedynków, MLG i tak jest ustawione na 120 % predkosci więc jest dynamicznie. Ja bym jeszcze sie z tym sprintem zastanowił, jak grać to najlepiej w to co wszyscy grają zwłaszcza, że te zasady są rozpowszechnione juz teraz a niedlugo wchodzi playlista MLG do Halo: Reach. Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 zobaczymy - wrzucę customowe zasady i każdy zbada. Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wave ja mam fajne jakies tam filmiki pozostawiane wiec moge wrzucic ci je w file share Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 r2d3, ale one muszą być już wyrenderowane, chyba że zrobicie ściepę na forum (800zł) na Black Magic Intensity dla mnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) r2d3, ale one muszą być już wyrenderowane, chyba że zrobicie ściepę na forum (800zł) na Black Magic Intensity dla mnie ;] Ja na poczatku listopada robie zamowienie na hauppauge hd pvr, wiec jezeli ten turniej nie bedzie wczesniej jak 10-15 listopada, to sie jakis material zrobi. Edytowane 20 Października 2010 przez Kerlo Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) w takim razie liczę na Ciebie Kerlo. co do map, to szykuje lekko zmienioną wersję Narrows. pzdr. Edytowane 21 Października 2010 przez waveform Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 ładny plakat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi