Opublikowano 20 października 201014 l Kurde chłopaki pomóżcie, mam problem z drukarką. Wszystkie kolor drukują się normalnie po za czarnym Wybierałem kilkukrotnie czyszczenie, ale nic to nie dało. Co z tym zrobić?
Opublikowano 21 października 201014 l Autor kupić nową drukarkę Kuuuurde Muszę sprawdzić czy ta jest jeszcze na gwarancji.
Opublikowano 22 października 201014 l Ustawic w opcjach sterownika drukarki korzystanie z zasobnika z czarnym tuszem. Wiele drukarek ma opcje wyboru czy czarny kolor ma drukowac mieszajac 3 lub 4 inne kolory czy moze uzywac osobnego czarnego tuszu do tego.
Opublikowano 25 października 201014 l Autor Nie mam żadnych ustawień, to jest drukarka brother. Wydaje mi się, że tusz gdzieś zasechł na głowicach drukujących czy co tam jest w środku- nie używałem jej przez wakacje.