Opublikowano 22 października 201014 l Witam, Ktoś próbował się na to ustawić online? Gdzieś czytałem że się da umówić na przyzwanie określonego gracza. Mam wersję amerykańską ale ponoć łączy cię z najbliższym serwerem co by oznaczało że gram w europie. Ktoś chętny na próbę to zapraszam do znajomych. W zaproszeniu dajcie znać o jaką grę chodzi.
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Czy w grze jest jakieś popularne wśród graczy miejsce gdzie zbierają się wszyscy mający ochotę na pvp? edit:@Crying_Wolf, dzięki, nie mogłem znaleźć. Edytowane 25 sierpnia 201113 l przez Winter
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l http://www.psxextreme.info/topic/71055-demons-souls/page__pid__2452751__st__1700#entry2452751 Tutaj jest temat główny tej gry. Co do pytania to grałem dawno temu i coś się mogło zmienić, ale nie było takiego miejsca.