Opublikowano 30 października 201014 l Witam, chodzi mi tu o kiazke Neila Gaimana. Nie bede sie rozpisywal czemu chce ja przeczytac, poprostu chce. ALE. Czy jest w ogole wydana jakas Polska wersja ? z tego co szukalem, to raczej nie, ale moze cos mi umknelo ? Jezeli jest juz tylko angielska, to czy styl w ktorym jest napisany, jest ogolnie ciezki ? Od czasu podstawowki nie przeczytalem ksiazki po angielsku, i nie wiem czy dam sobie rade, jezeli jest bardziej, skomplikowaniej napisana. EDIT: No i ogolnie, jakies opinie na temat owej ksiazki ? : ) Edytowane 30 października 201014 l przez Pikol
Opublikowano 30 października 201014 l Jasne, że jest wydanie polskie. A co do reszty to nie mogę Ci nic napisać bo nie czytałem. Z twórczości Gaimana podobał mi się tylko Sandman, więc nie jestem chyba odpowiednią osobą do odpowiedzi na takie pytania.
Opublikowano 30 października 201014 l Autor Ooo, to super na allegro nie widzialem Polskiej wersji, bede musial pogrzebac. z jednej strony fajnie, bo z tej wersji wiecej zrozumiem, z drugiej szkoda, bo chcialem te male wyzwanie. Ale bomba anyway ; ) EDIT: A, nie znalazlem, bo szukalem "Coraline", zamiast normalnie, Koralina. Edytowane 30 października 201014 l przez Pikol
Opublikowano 31 października 201014 l Autor Wstretna okladka, wole te za 30zl. ale dzieki za tipa, jutro sie przejdae
Opublikowano 31 października 201014 l Ta tańsza to pewnie z okładką z filmu? Nie rozumiem tego trendu.
Opublikowano 31 października 201014 l Jak co mam w stanie idealnym Koraline z okladka nie filmowa, wydanie MAG. Kosztowala 19 zl, raz czytana, za 20 zl puszcze z przesylka Poleconym Priorytetem. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 31 października 201014 l przez Gość
Opublikowano 31 października 201014 l Autor Zdradziecka kurfo ! Nie no zartuje, zalezy mi na czasie, bylem w empiku, i niestety miely tylko wersje z filmu ; ( od biedy kupilem, trudno. Ksiazeczka na 2 wieczory, szybka ja zmecze.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Autor Zapomnialem napisac. Przeczytalem i nie polecam. Spodziewalem sie czegos mrocznego z nutka przeslanek dla doroslejszych czytelnikow. Niestety to taki prosto napisany pseudo horrorek dla 12 latkow. Film>>>>>>Ksiazka