Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

podobno jeden z najlepszych sit-comów w historii. oglądał ktoś?

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bo ja wiem - nie przesadzalbym.

Na pewno nie jest to nic przegenialnego - nie dorownuje dwom wg. mnie najlepszym serialom komediowym: Curb your enthusiasm i Its always sunny in philadelphia. Mimo wszystko jednak jest to dobry serial, godny polecenia.

Ma dwie zasadnicze zalety - jest dobry, a odcinkow ukazalo sie w (pipi), wiec starczy na troche.

Opublikowano

Jak mial jeszcze wlosy. [tak w ogole to byl tylko w jednym odcinku, nie jest jakas wazna postacia]

Edytowane przez Yabollek007

• 11 lat później...
Opublikowano

Zacząłem ostatnio oglądać i jest to dla mnie najlepszy serial komediowy (a nienawidzę ich). Uwielbiam go za klimat lat 90., George'a i Cosmo. Gorycz życia trzydziestolatków, polana komediowym sosem. Czyli jak w prawdziwym życiu.

Opublikowano

VgMnAwA_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

• 2 lata później...
Opublikowano

Po ponad dwóch latach skończyłem, 180 odcinków, uff, mój rekord serialowy. Genialny, ewoluujący z sezonu na sezon Kramer, cudowny George, Jerry mający bekę z grania w serialu i wkurwiająca przez większość czasu Elaine. A, no i jeszcze... NEWMAN. 8 i 9 sezony bez Larry'ego Davida obniżyły lot, postaci i wydarzenia stały się za bardzo groteskowe i przerysowane, troszkę się męczyłem, a i za dużo śmiechu nie było (ten finał, WTF?!). Serial może być dla niektórych mało zabawny, bo jednak poczucie humoru zmieniło się od lat 90., ale rozumiem, czemu odniósł taki sukces i obrósł kultem. Teraz już zawsze jak widzę kogoś jedzącego Marsa, to się uśmiecham :)

Opublikowano
9 godzin temu, Rozi napisał(a):

. 8 i 9 sezony bez Larry'ego Davida obniżyły lot, postaci i wydarzenia stały się za bardzo groteskowe i przerysowane, troszkę się męczyłem, a i za dużo śmiechu nie było (ten finał, WTF?!). 

A Larry nie wrócił na finał przypadkiem? Jak nie widziałeś to obejrzyj Pohamuj Entuzjazm na HBO - Larry tam jest głównym bohaterem i jest wiele odniesień do Seinfelda.