Opublikowano 28 grudnia 201014 l Jest jakis program ktory w latwy,przyjemny i prosty sposob potrafilbym zamienic molocha jakim jest 250 megowa mp3 na ktorej jest zawarty CALY album w jednej mp3 w normalne utwory w odzielnych plikach mp3? Pociac to jakos,extractowac,nie wiem, nie znam sie na tym a bardzo by mi sie to przydalo.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Jak nie masz pliku cue do tego to zapomnij o automacie. Recznie mozesz to zrobic Goldwave ale zycze powodzenia i cierpliwosci.
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Autor Ok odnalazlem pliki .cue do tych albumow wiec moge to zrobic automatycznie,teraz tylko pytanie jak?
Opublikowano 14 stycznia 201114 l (pipi)a ściągnij se to w normalnych .mp3. Co to za czasy, że ludzie nawet piracić nie potrafią CO Z TĄ POLSKĄ?!
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Autor Nie ma tego w normalnych mp3 panie specjalisto Tzn sa ale tylko z 3-4 albumy,a wszystkich jest 500 Foobara nie uzywam wiec moze jakis program alternatywny? Edytowane 14 stycznia 201114 l przez Velius
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Nie ma tego w normalnych mp3 panie specjalisto Tzn sa ale tylko z 3-4 albumy,a wszystkich jest 500 Foobara nie uzywam wiec moze jakis program alternatywny? http://tinyurl.com/p9wpdr
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Autor Wiekszosc programow wyszukanych przez google jest albo platna,albo za stara zeby dzialac na win 7 64 bit,wiec licze na to ze ktos poprostu cos poleci niz mialbym spedzic caly dzien na szukanie tego jednego. Edytowane 14 stycznia 201114 l przez Velius
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Autor Jakby mi dzialalo to bym (pipi) tu nie pisal ja (pipi)e. Znalazlem alternatywe juz,niby shareware ale i tak nie bede uzywal dluzej niz 10 dni.
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Na oryg Win7 Home Premium program dziala bez problemu - wlasnie pocial mi seta wiec whatever.