January 10, 201115 yr Siemanko, Gral ktos w ta gre? Mam zamiar na dniach wyrwać ten tytuł. Skusiły mnie głownie wspomnienia z mojej gry w podstawówce w NBA Hangtime, turnieje z kumplami na jednej klawie... To były czasy! Interesuje mnie, jaka jest grywalnosc, jak chodzi online, jak muzyka... Czy w online jest jakis ranking, statystyki? Czy mozna tworzyc swojego zawodnika (I tak jak np w NBA Hangtime grać krową? widzialem, ze mozna Clintonem lub Obamą poszalec na parkietach ale moze sa jeszcze jakies ciekawsze opcje?). Wszelkie inne opinie, sugestie rowniez mile widziane. Pozdro!
January 11, 201115 yr Ja podobnie jak Ty zgrzalem sie na ten tytul. Kupilem, zebralem stara ekipe od Nba Jam, zagralismy dwa meczyki i... gre oddalem do sklepu Niestety, raz, ze nie ma uroku starych gier z tej serii, a dwa, jest zbyt prostacka na dzisiejsze standardy. Strasznie sie zawiodlem. Lepiej odpal hangtime pozdro
February 17, 201114 yr Author Kupilem gre i tak. I zdanie mam zupelnie odmienne od Twojego Kazda ustawka z kumplami to łupanina w Jama. A Boss Battle z Shaq'iem np. to po prostu rewela.
March 29, 201114 yr Ja też jestem szczęśliwym posiadaczem w/w gry i wcale nie uważam, że gra jest prosta (no chyba, że ktoś cały czas gra na easy lub normal) a klimat jest ten sam co w pierwszej odsłonie Jam'a a może i lepszy! Gierkę męczę przy każdej możliwej okazji bo trochę jest do odkrycia. Co do trybów gry to moim zdaniem trochę wyśrubowali remix'a ale to sprawia, że przy grze trzeba spędzić trochę więcej czasu A wstawi z boss batlle po prostu niszczą Jednym minusem jest to, że pod online gra mało osób i ciężko czasem znaleźć grę... no i utrudnia to zdobycie kilu trofeów.. Edited March 29, 201114 yr by Boogeyman
March 29, 201114 yr Author Ja największy ubaw miałem grając boss battle z Magic'iem, Shaq'iem i Larrym Birdem. To jest miazga co tam sie dzieje