Opublikowano 11 stycznia 201114 l Witam Poszukuje kogos chetnego do nabicia trophies w Alien Breed Impact. Edytowane 14 stycznia 201114 l przez Kubrys
Opublikowano 20 stycznia 201114 l Może komuś się przyda... Dwa najtrudniejsze trofea w grze Co-op "Team Veteran" i "Hard to Kill" można zrobic solo na jednym padzie. Należy wybrac opcje "Local Game" wtedy gra poprosi o wcisnięcie "X" na drugim padzie. Wciskamy PS Button i rejestrujemy się na drugiego pada i wciskamy "X". Przy wyborze mapy ponownie wciskamy PS Button i rejestrujemy naszego pada ponownie na pierwszego i wybieramy plansze. W ten sposób robimy solo plansze przeznaczone na co-opa. Uwierzcie mi, jest o wiele łatwiej niż z kimś online. Pozdrawiam
Opublikowano 21 stycznia 201114 l Sorki za offa , ale masz moze druga czesc? Bo za cholere nie mam z kim zrobic trofeow coop.
Opublikowano 21 stycznia 201114 l Będe miał ale po tym weekendzie bo teraz nie mam dostępu do ps3 Jak coś to wysyłaj requesta
Opublikowano 21 stycznia 201114 l Będe miał ale po tym weekendzie bo teraz nie mam dostępu do ps3 Jak coś to wysyłaj requesta Spoko postaram sie wieczorem wyslac zapa do friendow.
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Autor Nie mam czescie drugiej, i raczej nie kupie, gdyz pierwsza mnie srogo zawiodla