Skocz do zawartości

WiFi i kody

Featured Replies

Opublikowano

Problem przedstawia się następująco:

Mam modem i router w jednym urządzeniu (od UPC). Pod urządzeniem pisze mi kod WPA-PSK 2. Czy da się ten kod zmienić na zwyczajny (ani wii, ani ds mi sie z internetem nie łączą)? A jeśli nie to czy może 3DS będzie takie dziadostwo obsługiwał? Proszę o pilną odpowiedź.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdź w instrukcji obsługi routera , skoro jesteś taki ogarnięty :potter:

• Nie chcę żeby to źle zabrzmiało ale ogarnięty kolega przegapił fakt że na stronie UPC jest dostępna kompletna instrukcja po polsku jak ustawić i przestawić dostarczane przez nich urządzenia, poza tym

Opublikowano

Da się. Wchodzisz na panel routera, zakładka ... WiFi [?] i tam powinna być opcja zmiany zabezpieczeń.

Opublikowano
  • Autor

Tylko gdzie jest panel routera? Może chodzi o połączenia sieciowe?

Opublikowano

Wpisujesz w przeglądarkę adres routera i ..... :potter:

[protip] wpisz sobie w google nazwę routera, to pewnie Ci wyskoczy adres do konfiguracji [/protip]

Opublikowano
  • Autor

Dzięćkuję, ustawiłem zabezpieczenie wpa, aczkolwiek nie wiem jak tutaj hasło wpisać. Może jeszcze to by mi ktoś podpowiedział?rolleyes.gif

Opublikowano

Sam sobie jakieś wymyśl.

Opublikowano
  • Autor

Nie pytam jakie (na tyle jestem ogarnięty, żeby sam wymyślać dry.gif) ale jak?

Opublikowano

Sprawdź w instrukcji obsługi routera , skoro jesteś taki ogarnięty :potter:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chcę żeby to źle zabrzmiało ale ogarnięty kolega przegapił fakt że na stronie UPC jest dostępna kompletna instrukcja po polsku jak ustawić i przestawić dostarczane przez nich urządzenia, poza tym z tego co pamiętam z studenckich lat to UPC dostarczało wraz z urządzeniami małą broszurkę z instrukcją krok po kroku jak ustawić urządzenie w razie jakichś problemów ( standardowo routery są pre-konfigurowane) sądzę że też masz taką broszurkę...

Ps. linków do strony z instrukcją nie dam bo piszę z telefonu :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Echeche tak mała wpadka. Zdarza się. Ale dziękuję, sprawa już załatwiona, temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.