Opublikowano 24 stycznia 201114 l Problem przedstawia się następująco: Mam modem i router w jednym urządzeniu (od UPC). Pod urządzeniem pisze mi kod WPA-PSK 2. Czy da się ten kod zmienić na zwyczajny (ani wii, ani ds mi sie z internetem nie łączą)? A jeśli nie to czy może 3DS będzie takie dziadostwo obsługiwał? Proszę o pilną odpowiedź.
Opublikowano 24 stycznia 201114 l Da się. Wchodzisz na panel routera, zakładka ... WiFi [?] i tam powinna być opcja zmiany zabezpieczeń.
Opublikowano 29 stycznia 201114 l Autor Tylko gdzie jest panel routera? Może chodzi o połączenia sieciowe?
Opublikowano 29 stycznia 201114 l Wpisujesz w przeglądarkę adres routera i ..... :potter: [protip] wpisz sobie w google nazwę routera, to pewnie Ci wyskoczy adres do konfiguracji [/protip]
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Autor Dzięćkuję, ustawiłem zabezpieczenie wpa, aczkolwiek nie wiem jak tutaj hasło wpisać. Może jeszcze to by mi ktoś podpowiedział?
Opublikowano 1 lutego 201114 l Autor Nie pytam jakie (na tyle jestem ogarnięty, żeby sam wymyślać ) ale jak?
Opublikowano 1 lutego 201114 l Sprawdź w instrukcji obsługi routera , skoro jesteś taki ogarnięty :potter:
Opublikowano 13 lutego 201114 l Nie chcę żeby to źle zabrzmiało ale ogarnięty kolega przegapił fakt że na stronie UPC jest dostępna kompletna instrukcja po polsku jak ustawić i przestawić dostarczane przez nich urządzenia, poza tym z tego co pamiętam z studenckich lat to UPC dostarczało wraz z urządzeniami małą broszurkę z instrukcją krok po kroku jak ustawić urządzenie w razie jakichś problemów ( standardowo routery są pre-konfigurowane) sądzę że też masz taką broszurkę... Ps. linków do strony z instrukcją nie dam bo piszę z telefonu
Opublikowano 6 marca 201114 l Autor Echeche tak mała wpadka. Zdarza się. Ale dziękuję, sprawa już załatwiona, temat do zamknięcia.