MeL 34 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jak wiadomo 28.01.2011 w dzień urodzin GrubSona odbył się premierowy koncert promujący nowy krążek. Album zawiera 2 płytki. Ma ktoś ? Jak wrażenia? Ja właśnie badam płytkę. Póki co jest spoko. Mieszanka stylów. Miło gra w uszach Gdzieś tam przeleciała mi jego poprzednia płyta ale jakoś nie przypadła mi do gustu. W tą się zaopatrzyłem bo mnie pracodawca tak zachwalą ją jeszcze przed premierą, że uwierzyłem i kupiłem Na płycie zagościli : Jarecki, Skorup, Metrowy. DJ Feelx też mixował. Można usłyszeć parę sampli z K44 Fajnie wypadają niektóre kawałki Klip ( sytuacja z nagraniem klipa parę dni przed premierą prawdziwa ) Ogólnie dawno nie słyszałem nic fajnego. To mi wpadło w uszy. Quote
Wiolku 1592 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ogólnie nie jest źle tylko irytuje mnie, że jakieś 55% moich znajomych zbyt się tym podnieca. Opisy na gg, na facebooka nie wrzucają nic innego tylko pojedyncze kawałki z płyty, dzwonisz do nich to pierwsze co "Ty masz już nową płytę Grubsona? Łoo Łoo" ... stał się On trochę za modny jak dla mnie ;] Quote
Guest Ofsajd Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 (edited) po 1. http://www.psxextreme.info/topic/93565-cos-wiecej-niz-muzyka/ po 2. co do jego popularności - zgadzam się też mi się to nie za bardzo podoba. Po ostatnim koncercie 3ody w Krakowie, na którym średnia wieku oscylowała w okolicach 15lat, i obecnych tam stad crazy pokemonów, już mnie nic nie zdziwi. Pozostaje kupować płyty, i słuchać ich w spokoju ze słuchawek. Bo nie specjalnie jara mnie przebywanie w takiej 3odzie w negatywnym tego słowa znaczeniu. po 3. przesłuchałem jak na razie 2razy i średnio mi podchodzi klimat tej płyty, może muszę się z nią jakoś oswoić i przesłuchać jeszcze kilka razy. Edited January 31, 2011 by Ofsajd Quote
Guest Rozi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 (edited) . Edited July 29, 2013 by Rozi Quote
MeL 34 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 No mnie też irytuje to, że wszyscy się nim jarają Zrobił się "trendy" No ale co zrobić nie widziałem jakichś specjalnych ruchów z jego strony żeby tak skończyć. Mi płytka siadła i męczę ją dalej Quote
Recommended Posts