Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Headset 7.1 do xbox 360

Featured Replies

Opublikowano

Cześć

Chodzi mi o to czy opłaca się kupować taki sprzęt bo wiadomo ze normalne kino domowe byłoby lepszym rozwiązaniem no ale nie mogę sobie na taka wygodę pozwolić bo nie mieszkam sam a lubię sobie pograć trochę głośniej wiec mam zamiar zakupienia takiego zestawu. I drugie pytanie to jak mam to podłączyć normalnie do wejścia sluchawkowego w tv ? Uzyskam dźwięk 7.1? Sorry za takie pytanie ale jestem kompletnym noobem w tej dziedzinie :>.

A zestaw to Razer Megalodon gaming headset 7.1 sorround system.

A jeżeli ktoś już ma coś podobnego lub może zaoferować coś fajnego proszę podawajcie propozycje.

Dzięki i pozdrawiam

Pozdrawiam i dzięki

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Święta racja! Wielokanałowe słuchawki to straszna ściema. Nie daj się nabrać W cenie tych łamiących się sharkoon'ów (czy jak im tam) o wątpliwej jakości dźwięku, nędznej separacji pasma, i słabym p

Opublikowano

Dobre słuchawki stereo starczą. "Słuchawki 5.1/7.1" to chwyt marketingowy tak samo jak te "dla graczy"...

Opublikowano

Uzyskasz dzwięk stereo 7,1 czyli lipa, sharkoon x-tavtic digital zobacz sobie Alkoholik je ma i nie narzeka. Możesz też łyknąć Mlg Astro ale to już wysoka półka cenowa. Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Nie chodzi mi o sprzęt do halo bo nie gram już w ta spalona grę... Ogólnie do wszystkich gier.

Opublikowano

No mówię właśnie ogólnie, zrobiłem odsłuch na sharkoonach sobie w szwabach i fajnie grają jeśli chodzi o muzyke.

Opublikowano

Dobre słuchawki stereo starczą. "Słuchawki 5.1/7.1" to chwyt marketingowy tak samo jak te "dla graczy"...

Święta racja!

Wielokanałowe słuchawki to straszna ściema. Nie daj się nabrać :)

W cenie tych łamiących się sharkoon'ów (czy jak im tam) o wątpliwej jakości dźwięku, nędznej separacji pasma, i słabym pozycjonowaniu, dostaniesz słuchawki stereo o urywających łeb możliwościach.

Opublikowano

Ale nie przestrzenne, po prostu kub sobie Mlg Astro. Super wykonanie oddzielenie dzwięku od głosów od ludzi. Bajeranckie po prostu..

Opublikowano

tritton ax720 posiadam te sluchawki i zdecydowanie polecam