Opublikowano 22 marca 201114 l Cześć Chodzi mi o to czy opłaca się kupować taki sprzęt bo wiadomo ze normalne kino domowe byłoby lepszym rozwiązaniem no ale nie mogę sobie na taka wygodę pozwolić bo nie mieszkam sam a lubię sobie pograć trochę głośniej wiec mam zamiar zakupienia takiego zestawu. I drugie pytanie to jak mam to podłączyć normalnie do wejścia sluchawkowego w tv ? Uzyskam dźwięk 7.1? Sorry za takie pytanie ale jestem kompletnym noobem w tej dziedzinie :>. A zestaw to Razer Megalodon gaming headset 7.1 sorround system. A jeżeli ktoś już ma coś podobnego lub może zaoferować coś fajnego proszę podawajcie propozycje. Dzięki i pozdrawiam Pozdrawiam i dzięki
Opublikowano 22 marca 201114 l Dobre słuchawki stereo starczą. "Słuchawki 5.1/7.1" to chwyt marketingowy tak samo jak te "dla graczy"...
Opublikowano 22 marca 201114 l Uzyskasz dzwięk stereo 7,1 czyli lipa, sharkoon x-tavtic digital zobacz sobie Alkoholik je ma i nie narzeka. Możesz też łyknąć Mlg Astro ale to już wysoka półka cenowa. Pozdro
Opublikowano 22 marca 201114 l Autor Nie chodzi mi o sprzęt do halo bo nie gram już w ta spalona grę... Ogólnie do wszystkich gier.
Opublikowano 23 marca 201114 l No mówię właśnie ogólnie, zrobiłem odsłuch na sharkoonach sobie w szwabach i fajnie grają jeśli chodzi o muzyke.
Opublikowano 23 marca 201114 l Dobre słuchawki stereo starczą. "Słuchawki 5.1/7.1" to chwyt marketingowy tak samo jak te "dla graczy"... Święta racja! Wielokanałowe słuchawki to straszna ściema. Nie daj się nabrać W cenie tych łamiących się sharkoon'ów (czy jak im tam) o wątpliwej jakości dźwięku, nędznej separacji pasma, i słabym pozycjonowaniu, dostaniesz słuchawki stereo o urywających łeb możliwościach.
Opublikowano 24 marca 201114 l Ale nie przestrzenne, po prostu kub sobie Mlg Astro. Super wykonanie oddzielenie dzwięku od głosów od ludzi. Bajeranckie po prostu..
Opublikowano 29 marca 201114 l Dekoder słuchawkowy z dolby headphone + dobre słuchawy stereo to najlepszy wybór. Poczytaj tu http://www.psxextreme.info/topic/55978-sluchawki/