micgal 0 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Nie wiem czy są tu jeszcze ludzie, z którymi świetnie bawiłem się organizując siedem edycji turnieju Krąg Cup, jeżeli tak to oznajmiam: WRACAMY! Przesiedliśmy się z PS2 na X360 i z Pro na Fifę W związku z tym, że zająłem się również prowadzeniem wytwórni rapowej postanowiłem połączyć obie pasje i stworzyć nowy turniej: RAP GAME FUN! Szczegółowe info: Szpadyzor Records, UrbanCity.pl oraz PSX Extreme i PPE zapraszają 30 kwietnia na RAP GAME FUN - turniej FIFA11 (na konsolach Xbox 360) połączony z after party DONGURALESKO i SHELLERINI. Start o godzinie 10:00, wpisowe 35 zł, zaś nagrodą główną jest 4000 zł! Impreza wieczorna rozpocznie się o godzinie 22:30. Data: 30.04.2011 Miejsce: Klub OPCJA w Poznaniu Start: 10:00 Konsola: X360 Drużyny: Dowolne standardowe (kluby, reprezentacje) Wpisowe: 35 zł (płatne na miejscu) Nagroda: 4000 zł Zapisy: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFF1dHBZVV+c0V3J5dXpIMi0wOFNaMlE6MQ 1 Quote Link to comment
Guest Ofsajd Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Szkoda że mam tak daleko do Poznania, może Stona wystąpi w moim imieniu? btw. co to za wytwórnia Szpadyzor Rec? Quote Link to comment
_lukas_ 1685 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Nie wiem czy Stona wystąpi. ale znam odpowiedź na 2 pytanie. To wytwórnia od Gurala. Czyli stary 5 element. Ramona 23 i inni jego ziomki Dzięki za uwagę Quote Link to comment
Guest Ofsajd Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 czyli micgal to Kwiatek? :] Quote Link to comment
Alesys 1 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 siema Kwiatostan. jedno pytanie do Ciebie. wybrałem sobie przy rejestracji klub, ale chcę grać innym. W regulaminie nic o tym nie ma... mogę zmienić klub, czy to na miejscu, czy inaczej? Reprezentacja GOPSIDE.COM ze Śląska i Czarnego Złota wyśle swoich graczy pozdrawiam. Quote Link to comment
Recommended Posts