April 20, 201114 yr Brąz: Wake Up Call Survive the manual override You Monster Reunite with GLaDOS Undiscouraged Complete the first Thermal Discouragement Beam test Bridge Over Troubling Water Complete the first Hard-Light Surfaces test SaBOTour Make a break for it Stalemate Associate Press the button! Tater Tote Carry science forward Vertically Unchallenged Master the Repulsion Gel Stranger Than Friction Master the Propulsion Gel White Out Complete the first Conversion Gel test Tunnel of Funnel Master the Excursion Funnel Dual Pit Experiment Do the same test twice The Part Where He Kills You This is that part Pit Boss Show that pit who's boss Preservation of Mass Break the rules in Test Chamber 07 Pturretdactyl Use an Aerial Faith Plate to launch a turret Final Transmission Find the hidden signal in one of the Rat Man's dens Good Listener Take GLaDOS' escape advice Scanned Alone Stand in a defective turret detector No Hard Feelings Save a turret from redemption Schrodinger's Catch Catch a blue-painted box before it touches the ground Ship Overboard Discover the missing experiment Door Prize Examine all the vitrified test chamber doors Portrait of a Lady Find a hidden portrait You Made Your Point Refuse to solve the first test in Chapter 8 Smash TV Break 11 test chamber monitors High Five Celebrate your cooperative calibration success Team Building Complete all test chambers in the Team Building co-op course Confidence Building Complete all test chambers in the Mass and Velocity co-op course Bridge Building Complete all test chambers in the Hard-Light Surfaces co-op course Obstacle Building Complete all test chambers in the Excursion Funnels co-op course Iron Grip Never lose a cube in Chamber 6 of the Mass and Velocity co-op course Gesticul-8 Perform all 8 gestures of your own volition in co-op Can't Touch This Dance in front of a turret blocked by a hard light bridge in co-op Empty Gesture Drop your co-op partner in goo while they are gesturing by removing the bridge under them Party of Three Find the hidden companion cube in co-op test chamber Air Show Perform 2 aerial gestures before touching the ground in co-op Portal Conservation Society Complete Chamber 3 in the Hard-Light Surfaces co-op course using only 5 total portal placements Four Ring Circus Enter 4 different portals without touching the ground in co-op Triple Crown Solve 3 co-op chambers in the Mass and Velocity course in under 60 seconds each Still Alive Complete Course 4 with neither you nor your co-op partner dying Asking for Trouble Taunt GLaDOS in front of a camera in each of the five co-op courses Srebro: Drop Box Place a cube on a button without touching the cube Overclocker Complete Test Chamber 10 in 70 seconds Narbacular Drop Place a portal under your co-op partner while they are gesturing Rock Portal Scissors Win 3 co-op games of rock-paper-scissors in a row Friends List With Benefits While playing co-op, hug 3 different people on your friends list Złoto: Lunacy That just happened You Saved Science Complete all test chambers in all courses of co-op Professor Portal After completing co-op, complete Calibration Course online with a friend who hasn’t played before Platyna: Portal 2 Platinum Trophy Collected all other Portal 2 trophies Edited April 20, 201114 yr by mevek
May 16, 201114 yr zrobi ktos kalibracje i przytuli sie w p2? xDDD tak, ale jak podlozysz sie pod "kamien, papier...", deal? w ogole to jeszcze nie gralem coop'a pracuje.. _______________________________________________________ a ja szukam: "Find a hidden portrait" moglby ktos podpowiedziec mi w przyblizeniu? Edited May 17, 201114 yr by mevek
May 16, 201114 yr Ja mogę zrobić to nawet teraz id: evil_co-ck Fajnie jakby się jeszcze 2 inne osoby do 'przytulania' znalazły. Edited May 17, 201114 yr by mashter
June 8, 201114 yr chetni do przechodzenia co-op'a, jak i nabijania pucharkow dzis, jutro ? jak cos to prosze o kontakt osob po raz 1, ewentualknie 2 konczacy co-op'a piona..
August 1, 201114 yr szukam chętnych do zrobienia trofeów Professor Portal i Friends List With Benefits, czyli przytulanie i kalibracja ze znajomym. mogę też pomóc w innych trofeach. jakby co to pw tu na forum albo na psn.
August 1, 201114 yr <br />szukam chętnych do zrobienia trofeów Professor Portal i Friends List With Benefits, czyli przytulanie i kalibracja ze znajomym. mogę też pomóc w innych trofeach. jakby co to pw tu na forum albo na psn.<br /> jak bys mogl to prosze o pomoc przy: Still Alive Complete Course 4 with neither you nor your co-op par dostepny dzis wieczor Edited August 1, 201114 yr by 4 mE
August 1, 201114 yr ok spoko, z tym to "letko" nie będzie, chyba, że wiesz co i jak robić, albo obczaisz filmik: nie wiem czy można np. tak, że zaliczamy 1 pomieszczenie, a jak w kolejnym jest skucha, to robimy tylko od ostatniego czy wszystko od początku . HS nie posiadam, ale są wskaźniki na szczęście ;p najpierw można by z tym przytulaniem i kalibracją, bo to banał - trzeba tylko na nowym koncie się zalogować. ja mogę w każdej chwili to zrobić. wyślij mi tylko pw na psn. Edited August 1, 201114 yr by Czimeq
August 1, 201114 yr Trzeba wszystkie levele zrobić bez zbitki i to z rzędu. Nie da się tutaj nic przykombinować.
August 2, 201114 yr <br />Trzeba wszystkie levele zrobić bez zbitki i to z rzędu. Nie da się tutaj nic przykombinować.<br /><br /><br /><br />oczywistosc! najpierw trzeba dokladnie obcykac level z mostami, bo w jednym z nich trzeba dokladnie sie zgrac, by wiezyczki nas nie ostrzelily, bo inaczej zakonczy sie fiaskiem. nastepnie zaczniemy od nowa. p.s bylo podobne trophy: "Triple Crown Solve 3 co-op chambers in the Mass and Velocity course in under 60 seconds each" - ktorych to wcale nie trzeba bylo przechodzac pokolei wiem, bo tak to zaliczylem(wpadlo juz po1, co oznacza, ze pozostale mialem zaliczone wczesniej). pozyjemy zobaczymy..
August 21, 201114 yr witam, chetnie powbijam kilka pucharkow PSN iD: PureToretto pozdrawiam Edited August 21, 201114 yr by czysty
September 15, 201114 yr Szukam kogoś miłego, kto uściskałby się ze mną w coopie. Mogę pomóc przy innych trophy. PSN ID- Q-Jot Edited September 15, 201114 yr by Q-Jot
July 14, 201213 yr Szukam szukam, i nie mogę znaleźć (chodzi mi o temat pod ustawki online na PS3), więc napiszę tutaj. Gra ktoś aktualnie, bądź jest w stanie pomóc w Portalu? Chodzi o "przytulanie" się, więc za dużo czasu na to nie zejdzie. W sumie tylko to mi zostało, mogę też w czymś pomóc jak co. Jakby znalazła się osoba to bym prosił o kontakt na PSN.
July 15, 201213 yr wciąż posiadam P2, wiec nie wypada odmawiać Ok, to prosiłbym o kontakt na PSN. Sam chciałem wysłać ci zaproszenie, ale nie masz podanego nicka, a PW na forum nie mogę ci wysłać.
July 15, 201213 yr Ok, to prosiłbym o kontakt na PSN. Sam chciałem wysłać ci zaproszenie, ale nie masz podanego nicka, a PW na forum nie mogę ci wysłać. na razie pracuje, wiec nic z tego. powiedzmy poniedziałek popołudniu ? nick'u nie ma w profilu, ale na forum jest podane w dziale Platinum Club (nazwa robocza). Edited July 15, 201213 yr by 4 mE