Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bloodline Champions

Featured Replies

Opublikowano

Troche sie o tej grze slyszalo ale dosc malo...najpierw byla platna a potem przeszla na FREE game ze sklepikiem za punkty itp jak w League of Legends. Miala premiere jakos 2-3 miesiace temu wiec jeszcze swiezak. Troche szkoda ze takie perelki maja duzo mniejszy player base niz taki LoL :<

http://www.bloodlinechampions.com/

Gra ogolnie polega na arence i pvp 3v3/4v4/5v5 postaciami ktore maja jakies tam skille (sporo i bardzo przemyslane). Objectivy sa rozne,poprostu deathmatch,capture the flag itp. Na screenach gra wyglada jak kupa,na YT tez ale w rzeczywistosci jest o wiele lepiej. Mila alternatywa od LoL'a a moim zdaniem gra mocno niedoceniona i niszowa poprzez dynamizm i przez to ze wymaga od nas troche skilla i myslenia.

Moim zdaniem warto przetestowac jak cos moj nick tam to Velsu,smialo dodawac do friendsow i mozna cos pograc.

p.s. gra dostala w CD action 8/10.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Oran
    Gość Oran

Przecież to z lolem ma wspólny rzut kamery tylko... Gra fajna, ale szybko mi się to znudziło.

Opublikowano

Oglądałem filmiki, wygląda zachęcająco. Jak będe miał czas to może ściągne i przetestuje. Tak jak mówisz wygląda bardziej dynamicznie [niż np. LoL], co dla mnie zalicza się na duży +

Da się dobrze grać bez płacenia?

Edytowane przez Empro

Opublikowano
  • Autor

Ta,customizacja wyglada slabo,jedyny + placenia to ze masz wiecj herosow na starcie,ale na przetestowanie i dobry poczatek wystarczy tych 4.

Opublikowano

Polecam zapraszać znajomych - osoba zaproszona dostaje 5000 czerwonych monet na start, a za zaproszenie poszczególnych ilości osób są fajne bonusy. Chwilę pograłem ze znajomym przeciwko botom - ZAJE'BISTA SPRAWA, bo mogę sobie spokojnie walnąc 2v2 albo 3v3 bez żadnych mniejszych nagród (jak to w LOLu jest) nie bojąc się, że idiota z teamu zawali mi całą rozgrywkę - która, co też mi się podoba, jest krótsza, bo dynamiczna.

Opublikowano

Przecież to z lolem ma wspólny rzut kamery tylko... Gra fajna, ale szybko mi się to znudziło.