kk77 0 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Ostatnio wpadła mi ta stara konsola. I tu problem bo posiadam tylko telewizory hd i mam pytanko jak to ustawić na tv bo kiedy wyszukuje po antenie to mi sie strasznie obraz rozjeżdza i za cholerke dostroić nie idzie. Starego tv niestety nie posiadam. I drugie pytanko. Pamiętam jak miałem tą atari dawno temu to miała wbudowane w pamięci sto coś gierek czy jakoś tak a teraz to mam tylko z katridza i tu moje ździwko o co chodzi. Więc jak ktoś wie co i jak i może pomóc to pliss help. Dzięki. Quote Link to comment
Stona 569 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Wtedy chyba nie miałeś atari, tylko podróbkę która obudowę miała prawie identyko. Gry się zmieniało tym suwakopstyczkiem? Co do tv, to hmmmm, może coś jest nie tak z kablem? Bo nic nie zrobisz, musisz wyszukiwać tak jak się analogowych programów tv szukało. Quote Link to comment
Recommended Posts