Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Swiezy pomysl na gre.

Featured Replies

Opublikowano

Na początku zaznaczam, że bardzo prawdopodobne że podobny temat już był, ale nie mogę znaleźć. Jeżeli był to proszę o zamknięcie tematu ;)

Chodzi mi o pomysł na grę o tematyce, które jeszcze nie było albo była albo niewyczerpująco wypełniała swój temat.

Mianowicie od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie gra, gdzie byśmy byli szefem ochrony jakiegoś VIP-a. A misja przykładowo polegałaby na tym że VIP wraz z eskortą ma przejechać od punktu A do B (np. lotnisko do punktu jakiegoś spotkania) a my ustalamy całą strategie - tj.droge przejazdu do punktu docelowego na podstawie mapy, rozstawienie ochrony, snajperów itp. a w czasie samej misji wcielamy się w kierowcę, snajpera, albo innego członka ochrony albo dowolnie przełączamy między nimi. Taki odwrócony HITMAN. Oczywiście każda misja kończyła by się albo perfekcyjnym przejazdem bez komplikacji (w przypadku perfekcyjnie ustalonych kwestii z bezpieczeństwem, logistyką itp.) lub udaną/nieudaną próba zamachu na VIP-a.

Tego jeszcze chyba nie było ; ) a wy jakie macie pomysły na coś innowacyjnego?

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 491
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tu masz taki temat "Pomysł na grę": http://www.psxextreme.info/topic/84841-pomysl-na-gre/page__st__40

Ale skoro jesteśmy przy tym to już jakiś czas temu sobie uświadomiłem. Że nie ma typowej gry o hmmm jakimś "mega skoku-napadzie" coś w stylu Włoska robota, Rozgrywka, Ocean's Eleven (12, 13) itd. itp. W filmach jest to temat eksploatowany do granic możliwości a w grach?

Ok było pełno misji z napadami choćby w U2, Kane and Lynch, GTAIV (w obydwóch pozycjach świetne misje nawiasem mówiąc) ale chyba nie wyszła gra stricte o skoku na bank (czy co tam tylko dusza zapragnie).

Kurde w odpowiednich rękach (Rockstar ;p) w odpowiednim klimacie (Włoska robota) mogłaby wyjść mega pozycja. I niekoniecznie musiałby być to sandbox a nawet lepiej żeby to była gra liniowa z misjami jedna po drugiej (początek, werbowanie ekipy, przygotowania do skoku itd. itp.). Pamiętam, że była właśnie jakaś taka gra zapowiedziana na Ps3/XO "Heist" nawet było można składać pre ordery ale nie wiem rozpłynęła się w powietrzu, zniknęła.

Edytowane przez SłupekPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.