Opublikowano 30 czerwca 201113 l Keith Caputo wokalista zespołu Life Of agony wystąpi aż 3 razy we wrześniu w Polsce! W zeszłym roku Life Of Agony było gwiazdą Festiwalu Woodstock! http://www.youtube.com/watch?v=Ho89PE7-Fjo Byłem w 2009r. na dwóch koncertach Caputo w naszym kraju i koncerty były rewelacyjne! Chociaż solowa twórczość Caputo odbiega stylistycznie od tego co robił w Life of Agony : Koncerty odbędą się kolejno : 17 wrzesień - Poznań - Meskalina 18 wrzesień - Warszawa - Progresja 19 wrzesień - Kraków - Lizard King Ceny biletów nie są jeszcze znane, ale na pewno nie przekroczą więcej niż 40 - 50 zł
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Autor Nie znasz ani jedenj płyty solowej Caputo to się nie wypowiadaj
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Zabawne. Z miesiac temu naszlo mnie na odswiezenie sobie River Runs Red.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Autor Bo jest co odświeżać, bo to genialna płyta, która niema ani jednego słabego punktu! I dzięki tej płycie z undergroundu wyszła mało znana wytwórnia Roadrunner
Opublikowano 3 lipca 201113 l Nie znasz ani jedenj płyty solowej Caputo to się nie wypowiadaj No całych nie znam bo to chłam, ale dużo pojedynczych wałków słuchałem na jutjubie i to niestety jest chujnia z grzybnią.