Posted September 17, 201113 yr witam wybiera sie ktos moze na te targi ? od 22-25 wrzesnia londyn tutaj informacje dokladnie co bedzie do obadania http://www.eurogamer...s-on#show-floor ja ide w piatek musze sie dopchac do ps vita , jak ktos chetny to dawac znac Edited September 17, 201113 yr by kubson
September 23, 201113 yr Author bylo po prostu za(pipi)iscie! duzo standow do grania, jeszcze wiecej osob chetnych do gier. najlepsze wrazenia mam z: - ps vita - elder scroll sykrim (miazga!) - forza 4 - ninja gaiden 3 - silent hill - uncharted 3 - ssx - mw 3 spec ops ( cos na wzor hordy ) - super mario 3d land z gadzetow jedynie dostalem 3 koszulki : resistance, counter-strike, onlive, bryloczek suckboya, smycze, gazetki itd itp najwiekszym zaskoczeniem bylo dla mnie ze otrzymalem zestaw do onlive wart £69,99 za £1 wiec na dniach sprawdze jak to w domowych warunkach sie sprawdza bo na targach smigalo to super! (gralem w street fightera i lords of the rings) przelaczenie miedzy grami to jakies 15 sekund do rozdania mam kody do: - beta Counter Strike ( pc ) zaczyna sie w pazdzierniku - trial do gry Rift ( pc ) - koszulka meska i damska Rage avatar x360 jak cos to pisac! Edited September 24, 201113 yr by kubson
September 23, 201113 yr Chetnie przyjme koszulke - jaki rozmiar?. Anyway, jak tam Vita? Wygodna? Miales okazje pobawic sie samym systemem? Da sie ignorowac w nim dotyk i komfortowo sterowac samymi przyciskami? Jak touchpanel z tylu?
September 23, 201113 yr Author koszulka to do avatara x360 moj blad co do vity to bardzo wygodna, lekka, do menu nie pozwolili mi wejsc;/ ogralem jedynie sound shapes i uncharted cale obcowanie z konsolka to ponad 15 minut ;/ ale rozwialo moje wszystkie watpliwosci i wiem ze biore na premiere przyciski mniejsze niz w psp, a analogi duzo duzo bardziej wygodne tylko tak jak pisze malo czasu mialem na zbaawe
September 23, 201113 yr Ja lece jutro z rana, wlasciwie to juz dzisiaj. Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w zeszlym roku, kiedy to nie bylem pod zbytnim wrazeniem i ze beda jeszcze jakies gadzety Jak ktos sie wybiera to dawac znaka Edited September 23, 201113 yr by Sqtr78
September 24, 201113 yr Author gadzety rozeszly sie tak do 14 jak nie wczesniej ogolnie patrzac na inne targi to te sa takie sobie, ale lepsze to niz nic ja sie dobrze bawilem tylko ze kolejki dramatyczne, przed earl's court staly czolgi jeden mial na sobie polskiego orla