September 18, 201114 yr Fatal Frame będzie miał swojego duchowego (i to dosłownie ) następcę na 3DS'ie. Nadchodzi bowiem Spirit Photo! Nie wiele na razie wiadomo, ale wykorzystanie 3DS'a jako aparatu w tej niezwykle udanej serii wydaje się znakomitym pomysłem. Do gry udostępniony zostanie również notatnik wykorzystywany podczas gry do rozwiązywania zagadek, oraz uzyskiwania informacji a wszystko w oparciu o rozszerzoną rzeczywistość. Zapowiada się naprawdę interesująco, pozostaje modlić się jedynie aby gra wyszła poza granice KKW...
October 4, 201114 yr Rewelka , jezzu żeby to opuściło Japan bo Fatal Frame to najlepszy horrory w jakie grałem . Wykorzystanie możliwości 3ds - MOC.
February 22, 201214 yr Jest potwierdzenie że gra trafi do EU a na eShopie jest super klimatyczny trailer(3D). Naprawdę polecam. RE: Revelations jak chodzi o strasznie może znacznie z tą grą przegrać.
February 25, 201214 yr I z tego powodu się bardzo cieszę, bo nie będę ukrywał, że modliłem się pocichu by Nintendo wydało to u nas, a przy okazji dostane coś z tego również na Wii -super. Widać, że Nintendo podchodzi w końcu do sprawy, i wydawania swoich gier ostatnimi czasy co raz lepiej (i oby im tak zostało), bo z DS'em i Wii to było różnie...
February 26, 201214 yr Trailer zapowiada świetny klimat, zresztą seria Fatal Frame przyzwyczaiła do tego, że strach towarzyszy tutaj przez większość czasu. Jeśli tego nie spieprzą, to szykuje się świetny survival horror na 3DS-a .
April 10, 201214 yr Recenzja na IGN: http://uk.ds.ign.com.../1222604p1.html Słabo w sumie wyszło, pre-ordera skasowałem z zavvi bo jednak 2-3 godziny na główny tryb gry to"trochę" mało (nawet CoD jest dłuższy a to gruba porażka). Edited April 10, 201214 yr by pawelgr5
March 14, 201313 yr Niecały miesiąc temu kupiłem tą grę, lecz po niecałych 2 godzinach spowrotem ją oddałem do sklepu, ponieważ gra jest badziewna. Wybaczcie, niestety nie zauważyłem że nazwa gry to Fatal Frame, miałem na myśli Spirit Camere . Edited March 14, 201313 yr by szymi44
March 14, 201313 yr 2 Godziny?? Z tego co wiem to mozna gre skonczyc w 3 wiec trzeba było jeszcze troche wytrzymać. Może końcówka by Ci wynagrodziła cierpnienia Ja miałem pre-order ale po kilku recenzjach stwierdziłem, że to mogą być najgorzej wydane pieniądze od lat i go skasowałem.