Lejra 3 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Siema. Słuchajcie potrzebuje waszej pomocy. Przeczytajcie do końca, a nie myślcie "znowu jakiś debil". Biorę udział w konkursie Microsoftu na facebook'u. Potrzebuje po prostu głosów na mój screen. Ciężko jest cholernie zebrać kilka głosów. Na jakąś setkę osób wypada 10, które się zgodzą, a już nie mam gdzie pytać. Proszę was bardzo o pomoc. Trzeba tylko wejść w link->Potwiedzić->Lubię to->Oddaj głos. Po 1 stycznia wywalicie to sobie z konta i tyle. https://apps.faceboo...one/zdjecia/224 3 Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 zaraz tu wpadnie Stona i Cie zje ;] Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 no debil Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 znowu jakis debil Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Sprzedam dwie tony sianokiszonki. Tanio! 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Spoko, już zagłosowałem i poprosiłem tysiąc znajomych o to samo, także już masz wygraną w kieszeni. Cieszę się, że mogłem pomóc , pozdrawiam i wesołych świąt dla ciebie oraz twojej rodziny. Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Siema. Słuchajcie potrzebuje waszej pomocy. Przeczytajcie do końca, a nie myślcie "znowu jakiś debil". Mam konto na fotce.pl. Potrzebuje po prostu dysHek na mój krzywy ryj. Ciężko jest cholernie zebrać kilka głosów. Mam po prostu cholernie odrażającą facjatę i nikt nie chce mi dać dysHki, a już nie mam gdzie pytać. Proszę was bardzo o pomoc. Trzeba tylko wejść na moje konto na fotce i daćw dysHkę, hihi! www.fotka.pl/batman 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi