Opublikowano 11 grudnia 201113 l Witam. Sprawa wygląda tak. Włączam sobie fife, łączy mnie z serwerami ea i nagle pobiera mi internetowy paszport po czym wyskakuje komunikat : "Podczas weryfikowania internetowego paszportu wystąpił błąd, spróbuj ponownie". I tak w kółko. Jestem połączony z serwerami ea ale nie chce pobrać paszportu przez co nie da się pograć przez neta. Czy ktoś miał już podobny problem i może mi pomóc? Dodam jeszcze, że kupilem fife parę dni temu i przy moim slabym internecie balem się, że mogą byc lagi przez neta wiec spróbowałem 2-dniowego triala, który akurat skończył się i nastapił problem z owym paszportem. Przeszukałem google i wiem tyle co nic. Jedynymi odpowiedziami sa : dzwon i psiz do Ea. Edytowane 11 grudnia 201113 l przez dreamCatcher
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Ja też radzę zgłosić się do EA, mają bardzo dobry support i do tego czat z konsultantem czynny prawie cały dzień (również w weekendy).