January 11, 201214 yr Szukam dwóch osób które pomogły by mi wbić trophy z coopa.Już pół gry przeszedłem z randomami i nic.Jeżeli się nie mylę to wszystkie trzy osoby w tym samym czasie muszą palnąć typa atakiem wciskając trójkąt Edited January 17, 201412 yr by sentryandy
January 11, 201214 yr ja bym chętnie pograł w coopie ale mniej chętnie bym robił za trophy whore i robił jakies dziwne zadania zamiast normalnie grać ;p btw da sie gadac przez HS ? kim bys chcial grać? ja mam krasnoluda na 28 levelu i jestem w trakcie 2 odwiedzin w rivendell (na heroic, drugie przechodzenie) oraz strażnika na okolo 10 levelu i chyba doszedlem do 1 odwiedzin w rivendell (normal, pierwsze przechodzenie) Edited January 11, 201214 yr by Yano
January 11, 201214 yr Author ja bym chętnie pograł w coopie ale mniej chętnie bym robił za trophy whore i robił jakies dziwne zadania zamiast normalnie grać ;p btw da sie gadac przez HS ? Mi zależy aby wbić ten pucharek i zamieniam grę za demon's souls Po 3,5 razach juz mam jej trochę dość. Może się uda z randomami zrobić. Gram krasnoludem mam 40lv. Proszę przenieść temat do działu trofea, tam powinienem go stworzyć. Edited January 11, 201214 yr by sentryandy