Opublikowano 16 lutego 201213 l Czołem Koleżanki i Koledzy, dostałem taska na utworzenie zestawienia z propozycjami nowych telefonów dla ludzi pracujących w terenie w naszej firmie(ok 200 osób) no i chciałbym żeby to był jakiś solidny sprzęcior bo obecne Nokie e52 oraz C5 sypią się jak konfetti... już prawie 90% wszystkich egzemplarzy jest po serwisie i często tam wracają po raz kolejny wyszukanie tego nie jest dla mnie problemem ale chciałbym zaciągnąć opinii bo może macie jakieś konkretne propozycje... Android - lista rekomendacji (plusy i minusy) 5 telefonów Symbian - propozycje (5 modeli) wszystkie telefony przedstawione po limitach cenowych do 1000zł i 1100-1500. oczywiście nie chce żeby ktoś to spłodził za mnie tylko żebyście napisali na czym pracujecie/pracowaliście i sprawdzało się świetnie Edytowane 16 lutego 201213 l przez Fredder
Opublikowano 17 lutego 201213 l Rozumiem ze w telefonach firmowych kluczowa sprawa jest niezawodność i email ... Polecam Blackberry 9700 9780 9900 zależy na które tam was stać
Opublikowano 17 lutego 201213 l Również polecam BlackBerry (9780 konkretnie). Jako biznesofon niezastąpiony.
Opublikowano 17 lutego 201213 l Nokia 3310, możesz pierdęlnąć z wierzy eiffela, i tak nie zniszczysz.